Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 3 aug 2020
Leestijd: 4 minuten

Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl en Action folder: week 32

#2 Lidl aanbiedingen week 32 2020

Lidl deal: Silvercrest Bluetooth luidspreker

Het lijkt erop dat Silvercrest wat inspiratie heeft opgedaan bij een ander tech-merk voor het ontwerp van deze Bluetooth speaker. Beter goed gestolen dan slecht bedacht toch, Lidl? Deze speaker is in ieder geval een lekker optie voor wie geen goud geld wil uitgeven aan een Bluetooth speaker maar er bijvoorbeeld toch een wil meenemen naar de camping. De speaker is waterdicht en heeft ook een laadfunctie voor externe apparaten.

Bluetooth luidspreker Lidl
Bluetooth luidspreker (Afbeelding: Lidl)

29,99 euro

Lidl deal: EUFAB Fietsendrager Poker-F

De echte kaaskop neemt een fiets mee op vakantie. Ook wanneer die fiets al weken lang in de schuur stond te verstoffen. Ze je fiets(en) op deze fietsdrager zodat je ook naar je fietsen kunt kijken vanaf je luie campingstoel. Deze fietsendrager is kantelbaar en geschikt voor vrijwel alle fietsenframes.

Fietsendrager Poker-F Lidl
Fietsendrager Poker-F (Afbeelding: Lidl)

219,00 euro

Lidl deal: Silvercrest Bluetooth koptelefoon

Lidl verkoopt deze week een aantal verschillende oordopjes en Bluetooth hoofdtelefoons voor een kleine prijs. Deze koptelefoon heeft verschillende handige functies en een minder handige maar wel opvallende functie: hij heeft lichteffecten. Of je die ook vanuit je ooghoeken ziet als je de koptelefoon op hebt weten we niet, maar het is vast een vermakelijke lichtshow voor wie tegenover je in de trein zit. Lidl’s Bluetooth koptelefoon heeft verder een handsfree-functie en afneembare en wasbare oorkussens.

Bluetooth koptelefoon Lidl
Bluetooth koptelefoon (Afbeelding: Lidl)

24,99 euro

Lidl deal: Nevadent monddouche

Deze monddouche is een goede voorbereiding voor wie een tandartsafspraak op de planning heeft. Hij maakt je tanden namelijk goed schoon, en bereidt je ook alvast voor op dat (zacht uitgedrukt) onaangename mondgevoel bij de tandarts. De monddouche wordt geleverd met twee opzetborsteltjes en heeft een waterstraalintensiteit met drie verschillende niveau’s.

Nevadent monddouche Lidl
Nevadent monddouche (Afbeelding: Lidl)

19,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl en Action folder: week 32
Sluiten