Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl en Action folder: week 28

#2 Lidl aanbiedingen week 28 2020

Lidl deal: Livarno LUX Led-lichtketting met Bluetooth-luidspreker

Deze Led-lichtketting met Bluetooth luidspreker is een typische multifunctionele topper van Lidl. De lichtketting heeft lichteffecten voor een sfeervolle verlichting. Is dat nog niet genoeg sfeer voor je? Koppel dan je smartphone, tablet of laptop aan de Bluetooth speaker om je favoriete afgezaagde summer nights playlist af te spelen.

LED-lichtketting bluetooth speaker Lidl
LED-lichtketting met Bluetooth speaker (Afbeelding: Lidl)

24,99 euro

Lidl deal: Klarstein mini-koelkast 60l

Deze compacte koelkast is ideaal voor het koelen van flessen en blikjes, aldus Lidl. Meer dan dat wil je er inderdaad niet inleggen. De glazen deur verbergt je half vergane groenten en restjes namelijk niet erg goed.

Klarstein mini-koelast Lidl
Mini-koelkast 60 liter (Afbeelding: Lidl)

179,00 euro

Lidl deal: Bluetooth wekkerradio

Naast Aldi verkoopt ook Lidl deze week een wekkerradio. Dit exemplaar is alleen iets geavanceerder dan die van Aldi. Het is een 3-in-1 wekkerradio die draadloos muziek streamt vanaf je smartphone of laptop. Of je ook gewekt kunt worden met je favoriete hitje? Nee. Behalve als die toevallig op de wekkerradio wordt afgespeeld natuurlijk.

Bluetooth wekkerradio Lidl
Bluetooth wekkerradio (Afbeelding: Lidl)

29,99 euro

Lidl deal: Silvercrest yoghurtmaker

Yoghurt kopen is makkelijk. Maar wist je dat yoghurt maken zeker net zo makkelijk is? ‘Investeer’ eenmalig een tientje in dit apparaat en maak vanaf nu al je yoghurt in eigen huis. Van amandelyoghurt tot cocosyoghurt: het kan allemaal. Dit apparaat scheelt je plastic en kartonnen afval, en een hoop toegevoegde ingrediënten die je uit je eigengemaakte yoghurt kunt laten.

Silvercrest yoghurtmaker Lidl
Silvercrest yoghurtmaker (Afbeelding: Lidl)

9,99 euro

Reageer op artikel:
Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl en Action folder: week 28
Sluiten