Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 8 mrt 2021

Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Kruidvat & Groupdeal folder: week 10

#2 Lidl aanbiedingen week 10 2021

Lidl deal: Bluetooth handsfree-set

Deze 18 euro kan veel leed schelen. Niet alleen voor jezelf maar ook voor anderen in het verkeer. Lidl’s handsfree-set heeft een magnetische clip waardoor het gadget makkelijk aan de zonneklep van de auto te bevestigen is. Heeft je auto om welke reden dan ook geen zonneklep? Dan functioneert hij vast ook prima als enorme broche op je trui.

Bluetooth handsfree set Lidl
Handsfree set (Afbeelding: Lidl)

17,99 euro

Lidl deal: Broodbakmachine

Welke geur is beter dan de geur van vers brood? Precies; geen enkele geur. Haal de geur van vers brood (en het verse brood zelf) in huis met deze broodbakmachine. Lidl’s broodbakmachine heeft 16 programma’s en 3 selecteerbare bruiningsniveau’s. Stel de timer in en wordt wakker met warm vers brood in de broodbakmachine, klaar om opgegeten te worden.

broodbakmachine Lidl
Broodbakmachine (Afbeelding: Lidl)

59,99 euro

Lidl deal: Solar mollenbestrijder

Mollen zijn schattige beestjes. Tenminste, dat denken we. Een mol zien is namelijk zeldzaam. Wat je wel kunt zien zijn molshopen in je tuin. Dat is minder schattig. Zit je niet te wachten op hulp van mollen bij het omspitten van de tuin? Dan verjaag je ze met deze solar-mollenbestrijder. Of hij ook diervriendelijk is? Dat vraagstuk omzeilt Lidl door het apparaat tactisch te bestempelen als ‘natuurvriendelijk’.

solar bollenbestrijder Lidl
Solar mollenbestrijder (Afbeelding: Lidl)

9,99 euro

Lidl deal: Nachtlampje voor de kleine

Lidl verkoopt deze week een LED-nachtlampje die een sterrenhemel inclusief sterrenbeelden en rustgevende kleuren projecteert op het plafond. Zie het als een rustige lichtshow voor het slapen gaan. Het lampje is bedoeld voor kinderen maar je mag hem ook best zelf naast je bed zetten als je bang bent in het donker of lijdt aan slapeloosheid.

nachtlampje Lidl
Nachtlampje (Afbeelding: Lidl)

24,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Kruidvat & Groupdeal folder: week 10
Sluiten