Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 8 mrt 2021

Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Kruidvat & Groupdeal folder: week 10

#3 Kruidvat aanbiedingen week 10 2021

Philips Sonicare ExpertClean slimme elektrische tandenborstel

Een goed gebit is veel waard. Je tanden en tandvlees moeten namelijk nog de rest van je leven meegaan. Is dit je 160 euro waard? Kruidvat verkoopt namelijk deze slimme tandenborstel van Philips die in realtime poetsadvies geeft via de bijbehorende app op je smartphone.

Philips elektrische tandenborstel Kruidvat
Philips Sonicare Expertclean 7300 (Afbeelding: Philips)

159,99 euro

Mee-eter verwijderaar

Wie graag aan zijn gezicht, borst en rug plukt, krabt en pulkt wordt vast blij van dit apparaatje. Al neemt het apparaatje dit pulken, krabben en plukken wel van je over. De mee-eter verwijderaar van Kruidvat verwijdert namelijk mee-eters, talg en dode huidcellen middels vacuümkracht en drie verschillende koppen. Als het goed is hou je een gaaf huidje over waar niets meer aan te pulken valt. Dat is wel een beetje jammer, toch?

Kruidvat mee-eter verwijderaars
Mee-eter verwijderaar (Afbeelding: Kruidvat)

9,99 euro

Philips OneBlade Face + Body hybride styler

We kwamen bij Kruidvat nog een apparaat van Philips tegen; deze Philips OneBlade Face + Body hybride styler. Dit apparaat is waarschijnlijk erg welkom voor wie een aardige baardgroei heeft en zijn barbier al een tijdje niet meer kan bezoeken. Het handige aan deze styler is dat hij ook geschikt is voor de rest van het lichaam. Denk alleen voordat je begint met trimmen en scheren wel even aan de volgorde. Een tip: werk van boven naar onder. You’re welcome.

Kruidvat Philips Oneblade
Philips Oneblade (Afbeelding: Philips)

39,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Kruidvat & Groupdeal folder: week 10
Sluiten