Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 8 mrt 2021

Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Kruidvat & Groupdeal folder: week 10

#4 Groupdeal aanbiedingen week 10 2021

FlinQ Bluetooth toetsenbord

Een paar zinnen typen op het toetsenbord op je tablet werkt traag en onhandig, laat staan als je een langere mail of document moet schrijven. Een Bluetooth toetsenbord als deze is de uitkomst. Groupdeal’s toetsenbord werkt overigens niet alleen met een tablet maar is dankzij de Bluetooth-functie ook aan je smartphone of zelfs aan je smart-tv te koppelen.

Bluetooth toetsenbord Groupdeal
Bluetooth toetsenbord (Afbeelding: Groupdeal)

17,95 euro

Multifunctionele Oven Airfryer

We hebben deze multifunctionele oven/airfryer al een paar keer voorbij zien komen op Groupdeal. Het apparaat is geschikt om een uitgebreid paasontbijt mee op tafel te toveren, maar ook om patat in te bakken tijdens een luie zaterdagavond. Het is namelijk een oven en aifryer in een. Heb je beide apparaten al of geen ruimte over in je keuken voor nóg een apparaat? Laat deze dan maar aan je voorbij gaan. Het is geen revolutionair apparaat, maar wel een leuke extra voor wie het wel ziet zitten om in een apparaat te bakken, braden, smoren, drogen, grillen , gratineren, roosteren, verwarmen en frituren.

Groupdeal oven
Turbotronic oven (Afbeelding: Groupdeal)

119,99 euro

Refurbished iPad Air2 64GB

Een refurbished iPad kopen is een goed idee wanneer je graag een goed werkende iPad wilt met garantie, maar niet de nieuwste features en beste beeldkwaliteit nodig hebt en ook zeker niet achter wil blijven met een lege portemonnee. Deze refurbished iPad Air 2 van Groupdeal kost de helft van een nieuw exemplaar (hetzelfde model), maar kan zo weer jaren mee gaan.

iPad Air 2
iPad Air 2 (Afbeelding: Groupdeal)

299,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Kruidvat & Groupdeal folder: week 10
Sluiten