Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 15 mrt 2021
Leestijd: 5 minuten

Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Kruidvat & Groupdeal folder: week 11

#2 Lidl aanbiedingen week 11 2021

Lidl deal: Fietscomputer

Wie de weg naar de lokale Lidl niet kan vinden zonder Google Maps kan bij Lidl een fietscomputer scoren met ingebouwde navigatie-functie. Al moet je jezelf dan dus wel (voor de laatste keer) zonder fietscomputer naar het Lidl filiaal navigeren. Al kun je hem natuurlijk ook online bestellen. Deze fietscomputer kan via Bluetooth worden gekoppeld aan je smartphone dankzij de bijbehorende gratis Tahuna app (voor iOS en Android).

Teasi fietscomputer Lidl
Teasi Core fietscomputer (Afbeelding: Lidl)

69,99 euro

Lidl deal: Bluetooth luidspreker

Deze Bluetooth luidspreker van Lidl heeft twee ingebouwde 3 Watt RMS speakers en een accu die goed is voor 16 uur luisterplezier. Bevallen deze specificaties je niet? Misschien halen het strakke design (let vooral op het ‘leren’ lusje) en de kleine prijs je wel over de streep.

Bluetooth luidspreker Lidl
Bluetooth luidspreker (Afbeelding: Lidl)

19,99 euro

Lidl deal: Trilplaat

Lidl geeft je een zetje om de week actief te beginnen. Het geeft je ook een zetje om je portemonnee wat lichter te maken. Dat kun je doen door Lidl’s hometrainer of bijvoorbeeld deze trilplaat te kopen. Een trilplaat is een apparaat voor wie geen zin heeft te veel werk te verzetten maar wel wat beweging wil krijgen. Lidl’s trilplaat laat je in ieder geval flink bewegen.

trilplaat Lidl
Trilplaat (Afbeelding: Lidl)

149,00 euro

Lidl deal: Kunststof statafel met LED’s

Lidl bereidt zich alvast voor op de tijd waar we ons allemaal op voorbereiden: zomerse barbecues en feestjes in de tuin. En dan niet alleen maar met vrienden en familie. Dit klinkt op dit moment nog als iets voor in de verre toekomst en daar heeft Lidl een bijpassende futuristische stamtafel voor in de verkoop. De stamtafel wordt verlicht door ingebouwde LED’s en heeft vier verschillende kleurprogramma’s.

LED-statafel Lidl
LED-statafel (Afbeelding: Lidl)

229,00 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Kruidvat & Groupdeal folder: week 11
Sluiten