Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Kruidvat & Groupdeal folder: week 12

#1 Aldi aanbiedingen week 12 2020

Achteruitrijcamera

Zowel Aldi als Lidl verkopen deze week een gadget voor iedereen die niet kan inparkeren. Al is deze achteruitrijcamera ook geen onnodige luxe voor wie een koning meent te zijn in achteruit inparkeren maar beter kan stoppen met opscheppen en in plaats daarvan deze camera kan gebruiken. Een beetje bescheidenheid staat nooit verkeerd, net als een auto die perfect tussen de lijnen is geparkeerd trouwens.

achteruitrijcamera Aldi
Achteruitrijcamera (Afbeelding: Aldi)

79,99 euro

Koffiezetapparaat

Als een achteruitrijcamera geen overbodige luxe is voor wie niet kan inparkeren is een koffiezetapparaat geen overbodige luxe voor wie niet normaal kan functioneren in de ochtend. Aldi verkoopt in week 12 een simpel apparaat waarmee je makkelijk een paar koppen filterkoffie zet. Dankzij de timerfunctie staat de pot koffie precies klaar op het moment dat jij hem nodig hebt.

koffiezetapparaat Aldi
Koffiezetapparaat (Afbeelding: Aldi)

24,99 euro

Singer naaimachine

Een naaimachine lijkt misschien een ietwat stoffig apparaat, maar niets is minder waar. Je kleding redden van de stortplaats en het een tweede leven geven is alles behalve stoffig. Al moet je misschien wel eerst op een ietwat stoffige naailes om het naaien op deze machine van Singer onder de knie te krijgen.

Singer naaimachine Aldi
Singer naaimachine (Afbeelding: Aldi)

119,00 euro

Reageer op artikel:
Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Kruidvat & Groupdeal folder: week 12
Sluiten