Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Kruidvat & Groupdeal folder: week 12

#2 Lidl aanbiedingen week 12 2021

Lidl deal: Draadloze achteruitrijcamera

Zoals gezegd verkoopt ook Lidl in week 12 een achteruitrijcamera. Dit draadloze model schakelt automatisch in wanneer de auto in de achteruitversnelling staat. Volgens Lidl zorgt hij voor een hoger snelheidsniveau in het wegverkeer, maar wij hopen dat je met behulp van deze camera rustig parkeert zonder de auto’s links en rechts van je in de prak te rijden. Dat zou toch al een mooi resultaat zijn.

Lidl achteruitrijcamera
Achteruitrijcamera (Afbeelding: Lidl)

99,99 euro

Lidl deal: Wifi video deurbel

Een andere gadget met camera die we deze week bij Lidl tegenkwamen is deze wifi video-deurbel. Een wifi video-deurbel is geschikt voor iedere voordeur, maar het meest geschikt voor de voordeur waarachter de bewoner standaard languit op de bank ligt en te lui is om op te staan. Al moet de bewoner wel opstaan en naar de intercom lopen om het belletje te beantwoorden. Wie wel lui is maar niet dom monteert deze direct naast de bank om alsnog te blijven liggen.

Lidl wifi video deurbel
Slimme deurbel (Afbeelding: Lidl)

89,99 euro

Lidl deal: Monddouche

Wie dacht dat een ‘monddouche’ betekent dat je met open mond water opvangt in de douche heeft het fout. Dat heeft namelijk geen naam (verzin er zelf een, oké?). Lidl’s Monddouche is een apparaatje dat je gebit extra goed reinigt. Het is geen vervanging van je tandenborstel, maar wel een extra hulpje in de aanloop naar dat gevreesde tandartsbezoek.

monddouche Lidl
Monddouche (Afbeelding: Lidl)

24,99 euro

Lidl deal: Fietsendrager ‘Jake’

Maak kennis met Jake. Jake is een fietsendrager. Jake kan twee fietsen dragen. Als Jake dat wil kan hij ook e-bikes dragen. Dankzij de diefstalbeveiliging op Jake is de kans kleiner dat je (elektrische) fietsen gestolen worden. Fijn he. Be like Jake.

fietsendrager Lidl
Fietsendrager ‘Jake’ (Afbeelding: Lidl)

259,00 euro

Reageer op artikel:
Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Kruidvat & Groupdeal folder: week 12
Sluiten