Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Kruidvat & Groupdeal folder: week 12

#4 Groupdeal aanbiedingen week 12 2021

Trilplaat

Groupdeal belooft dat deze trilplaat je lenig en flexibel maakt, de bloedcirculatie verbetert en snel vet verbrandt. Dat zijn flinke beloftes. Of het apparaat die beloftes waarmaakt is grotendeels afhankelijk van hoe lang jij op deze trillende plaat kunt blijven staan totdat hij je eraf kietelt.

trilplaat Groupdeal
Trilplaat (Afbeelding: Groupdeal)

159,99 euro

Veloci Spirit Elektrische fiets

Naast Kruidvat verkoopt ook Groupdeal een goedkope elektrische fiets. Deze e-bike heeft een krachtige 80Nm(!) middenmotor en heeft een ingebouwde wandelfunctie. Voor dit geld is hij zeker het proberen waard, al is het altijd fijn om dit wel eerst even in het echt te doen. Wie weet heeft je lokale fietsenmaker toevallig een Veloci e-bike klaar staan voor een testrit.

e-bike Veloci spirit Groupdeal
Veloci Spirit herenmodel (Afbeelding: Groupdeal)

1399,00 euro

Bluetooth toetsenbord voor smartphone en tablet

Lange verhalen typen op je tablet of smartphone is niet ideaal. Je kunt jezelf moeite besparen door ieder woord af te korten en geen interpunctie meer te gebruiken in je mails. Dat is alleen bloed irritant voor de lezer. Ben een beetje lief en doe óf wat meer moeite, óf gebruik een Bluetooth toetsenbord als deze om irritatie aan beide kanten (van de zender en de ontvanger) weg te nemen.

Bluetooth toetsenbord Groupdeal
Bluetooth toetsenbord (Afbeelding: Groupdeal)

17,95 euro

Reageer op artikel:
Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Kruidvat & Groupdeal folder: week 12
Sluiten