Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 29 mrt 2021
Leestijd: 5 minuten

Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Kruidvat & Groupdeal folder: week 13

#2 Lidl aanbiedingen week 13 2021

Lidl deal: Broodbakmachine

Thuis brood bakken lijkt een moeilijke en tijdsintensieve klus. Een broodbakmachine als deze van Lidl maakt het makkelijk en snel. Tenminste, het bakken duurt misschien wel even maar zowel het bakken als het mengen, kneden en rijzen doet dit apparaat voor je. Zet de timer zodat je ook voor uitgesteld kunt bakken en wordt wakker met de geur van vers gebakken brood.

Lidl broodbakmachine
Broodbakmachine (Afbeelding: Lidl)

69,99 euro

Lidl deal: Silvercrest fitnessarmband

Lidl verkoopt deze week niet één maar vier verschillende sporthorloges en fitness trackers. Deze fitness tracker van Silvercrest is een van de goedkope opties. De fitness tracker werkt met de bijbehorende gratis HealthForYou-app en houdt onder andere je slaaptijd, aantal gezette stappen, afgelegde afstand en calorieverbruik bij.

Fitness armband Lidl
Fitnessarmband (Afbeelding: Lidl)

26,99 euro

Lidl deal: Samsung fitness tracker

Een andere fitness tracker van Lidl is dit exemplaar van Samsung. Dit is de duurste van de vier die deze week bij Lidl in de schappen liggen, maar is misschien ook het meest geavanceerd. Dit zie je terug in het geheugen (1,5 GB RAM) een intern apparaatgeheugen van 32MB en verschillende sensoren zoals een versnellingssensor, positiesensor en hartslagsensor.

samsung fitness tracker Lidl
Samsung fitness tracker (Afbeelding: Lidl)

89,00 euro

Lidl deal: Elektrische koffiemolen

Koffie smaakt het beste wanneer de bonen vers zijn (niet langer dan drie weken geleden geroosterd) en als ze vers gemalen zijn. Lidl zegt zelf dat je kopje koffie net niet lekkerder wordt als de bonen vers gemalen zijn, wij zeggen dat het een wereld van verschil is. Tenminste, als je niet twee scheppen suiker en een flinke dot melk aan je koffie toevoegt. Deze elektrische koffiemolen doet het maalwerk in ieder geval voor je.

elektrische koffiemolen Lidl
Elektrische koffiemolen (Afbeelding: Lidl)

49,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Kruidvat & Groupdeal folder: week 13
Sluiten