Top 12 gadgets uit de Action, Lidl, Kruidvat & Groupdeal folder: week 14

#1 Action aanbiedingen week 14 2021

iHip draadloze oordopjes

Oordopjes zijn soms bizar goedkoop. Dat geldt ook voor deze draadloze oordopjes van Action. Al betaal je bij deze oordopjes natuurlijk niet voor het snoer, dat scheelt je waarschijnlijk een paar euro. Deze spotgoedkope Bluetooth oordopjes hebben een batterijduur van 13 uur en een microfoon zodat je er handsfree mee kunt bellen.

draadloze oordopjes Action
Draadloze oordopjes (Afbeelding: Action)

7,95 euro

Draadloze verfspuit

Klussers kunnen deze week bij Action terecht voor wat (tuin)gereedschap. Deze verfspuit is perfect voor wie niet goed overweg kan met een verfroller, laat staan een kwast. Al vragen we ons af of het wel een goed idee is om dan wel met een draadloze verfspuit aan de haal te gaan. Misschien moet je je krenterigheid in dit geval even opzij zetten en het schilderen voor een keer aan een professional overlaten.

Action draadloze verfspuit
Draadloze verfspuit (Afbeelding: Action)

21,95 euro

Waterkoker

Net als de oordopjes is ook deze waterkoker bizar goedkoop. Het keukenapparaat kost minder dan 10 euro. Hoe dat mogelijk is weten wij ook niet; voor de euro’s die jij niet betaalt moet iemand aan de andere kant van het proces namelijk wel een hoge prijs betalen. Enfin. Zin in een kop heet water met een theezakje er in maar heb je geen waterkoker? Dan weet je waar je er een voor nop kunt scoren.

waterkoker Action
Waterkoker (Afbeelding: Action)

6,98 euro

Reageer op artikel:
Top 12 gadgets uit de Action, Lidl, Kruidvat & Groupdeal folder: week 14
Sluiten