Top 12 gadgets uit de Action, Lidl, Kruidvat & Groupdeal folder: week 14

#2 Lidl aanbiedingen week 14 2021

Lidl deal: Robotgrasmaaier

We trappen Lidl’s gadgets af met het beste gadget van Lidl uit week 14, of misschien wel het beste ‘budget’ gadget uit week 14 in zijn geheel. De robotgrasmaaier is bepaald niet goedkoop, maar een tuinman inhuren is ook niet gratis. Deze robot maait een gazon tot 200 vierkante meter, heeft diefstalbeveiliging en is te verbinden met een smartphone via Bluetooth.

robomow Lidl
Robotgrasmaaier (Afbeelding: Lidl)

469,00 euro

Lidl deal: Stofmijt-zuiger

Pietje allergietje kan deze week bij Lidl terecht voor een heel handig apparaat. We hebben het niet over een inhalator voor Ventolin maar over een stofmijt-zuiger. Deze speciale stofzuiger heeft verschillende functies om je huis huisstofmijt-vrij te houden. Al helpt het ook om gewoon regelmatig het huis te poetsen, dan kun je deze vijftig euro aan iets leukers besteden.

stofmijtzuiger Lidl
Stofmijtzuiger (Afbeelding: Lidl)

49,99 euro

Lidl deal: Smoothie maker to go

Wie haast heeft in de ochtend drinkt misschien een smoothie als ontbijt om even snel wat energie binnen te krijgen. De persoon met extreem veel haast heeft natuurlijk helemaal geen tijd om ‘s ochtends een smoothie te staan maken. Voor deze persoon heeft Lidl in week 14 een smoothie maker to go in de schappen liggen. De smoothie-beker heeft een ingebouwde blender waardoor hij onderweg de smoothie klaarmaakt. Al moet je natuurlijk wel de tijd vinden om bij Lidl langs te gaan om het gadget in huis te halen.

smoothie maker Lidl
Smoothie maker to go (Afbeelding: Lidl)

15,00 euro

Lidl deal: Espressomachine Slim

Laat je niet foppen; Lidl’s ‘Espressomachine Slim’ is niet slim. Hij is wel redelijk smal. En smal in het Engels is natuurlijk ‘slim’. Slim gedaan hoor Lidl. Je had ons bijna overtuigd dit apparaat te appen om een lekker bakkie koffie klaar te zetten.

espressomachine Lidl
Espressomachine (Afbeelding: Lidl)

99,99 euro

Reageer op artikel:
Top 12 gadgets uit de Action, Lidl, Kruidvat & Groupdeal folder: week 14
Sluiten