Top 12 gadgets uit de Action, Lidl, Kruidvat & Groupdeal folder: week 14

#4 Groupdeal aanbiedingen week 14 2021

Muggenlamp

Jij en wij houden niet van muggen. Je kunt je kop onder de deken steken wanneer je er een hoort of tot actie overgaan. ‘s Nachts op muggen jagen is geen feest dus je doet er goed aan voorzorgsmaatregelen te nemen. Het raam dicht doen wanneer je de lampen aan hebt is zo’n maatregel. Of scoor een muggenlamp als je deze maatregel te moeilijk vindt om te onthouden.

muggenlamp Groupdeal
Muggenlamp (Afbeelding: Groupdeal)

14,99 euro

Elektrische waterflosser

Bespaar jezelf een horror ervaring bij de tandarts en zorg goed voor je gebit. Is een tandenborstel niet voldoende en ben je te lui om je tanden te flossen met flosdraad? Misschien helpt deze elektrische waterflosser je dan op weg. We zien alleen niet helemaal hoe je het wel kunt opbrengen om dit enge tandarts-achtige apparaat in je mond kunt steken maar niet een minuut tijd kunt maken om je tanden te flossen met flosdraad.

waterflosser Groupdeal
Waterflosser (Afbeelding: Groupdeal)

29,99 euro

DAB+ Radio

Een radio: dat is zeg maar een apparaat waarop je de hele dag live naar een soort Podcast kunt luisteren met het nieuws, muziek en meer. Lijkt je dit strakke staaltje techniek wel wat? Dan heeft Groupdeal deze retro-achtige radio voor je in de digitale schappen liggen.

DAB radio Groupdeal
DAB+ Radio (Afbeelding: Groupdeal)

69,95 euro

Reageer op artikel:
Top 12 gadgets uit de Action, Lidl, Kruidvat & Groupdeal folder: week 14
Sluiten