Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Kruidvat & Groupdeal folder: week 9

#2 Lidl aanbiedingen week 9 2021

Lidl deal: LED-tafellamp en oplader

Deze LED-lamp van Lidl lijkt misschien niet heel spannend, maar Lidl zou Lidl niet zijn als de lamp niet een extra functie had. De Duitse supermarktketen houdt namelijk van multifunctionele gadgets. En wij ook. Deze LED-tafellamp functioneert ook als oplader voor je smartphone. Of als verlengsnoer voor je oplader. Hij heeft namelijk een USB-poort zodat je smartphone niet ergens op de grond hoeft te liggen opladen maar gewoon op de tafel kan liggen.

LED-lamp met oplader Lidl
LED-tafellamp met oplader (Afbeelding: Lidl)

19,99 euro

Lidl deal: Sporthorloge

Dit is een van Lidl’s beste gadgets uit week 9: een sporthorloge met meerdere functies. We horen je denken: ‘Oke leuk hoor, ”meerdere functies”. En nu ga je ons vertellen wat die meerdere functies zijn?’. Nee dat doen we niet, daarvoor kun je op Lidl’s website terecht. Het is niet altijd feest hé.

Lidl sporthorloge
Sporthorloge (Afbeelding: Lidl)

25,00 euro

Lidl deal: LED-hondenriem

Het is deze week wel feest voor hondeneigenaren want Lidl verkoopt en aantal gadgets voor de hond. Maar eigenlijk zijn deze gadgets natuurlijk voor jezelf. Niet om zelf te dragen, maar wel zodat je de hond niet kwijtraakt. Dat wordt vrijwel onmogelijk gemaakt door het LED-licht en de reflecterende elementen in deze hondenriem.

LED-hondenriem Lidl
LED-hondenriem (Afbeelding: Lidl)

7,99 euro

Lidl deal: Radiografisch weerstation

Eens in de zoveel weken verkoopt Lidl een radiografisch weerstation. We kunnen ons voorstellen dat dit een geliefde gadget is onder Nederlanders aangezien we niet alleen houden van klagen over het weer, maar ook altijd exact willen weten welk weer het was, is en wordt. Dit radiografisch weerstation helpt een handje met de weersvoorspelling, binnen- en buitentemperatuur, luchtvochtigheid en meer.

Radiografisch weerstation Lidl
Radiografisch weerstation (Afbeelding: Lidl)

17,99 euro

Reageer op artikel:
Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Kruidvat & Groupdeal folder: week 9
Sluiten