Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Kruidvat & Groupdeal folder: week 9

#4 Groupdeal aanbiedingen week 9 2021

Refurbished iPhone X 64GB

Niet iedereen is het ermee eens dat je anno 2021 nog een iPhone X moet kopen. Dit zijn waarschijnlijk de mensen die alweer bij het nieuwste model van Apple zijn aanbeland. Voor wie nog steeds met een iPhone 6 rondloopt is een goedkope refurbished iPhone X, zoals deze van Groupdeal, een gouden aankoop voor een zilveren prijsje.

iPhone X Apple Groupdeal
iPhone X (Afbeelding: Apple)

389,99 euro

Sinji smartwatch

Lidl verkoopt deze week een sporthorloge maar je kunt deze week op Groupdeal terecht voor een smartwatch die, zoals de naam al zegt, nét wat slimmer is. Dit gadget is via Bluetooth te verbinden met je smartphone en heeft verschillende functies die je van een smartwatch mag verwachten. Denk hierbij aan een stappenteller, calorieën teller, weergave van meldingen op je smartphone en een hartslagmeter.

smartwatch Groupdeal
Sinji smartwatch (Afbeelding: Groupdeal)

37,49 euro

Drone met camera

Met een drone spelen is niet hetzelfde als een papieren vliegtuigje de lucht in gooien. Voor drones gelden namelijk Europese regels om de veiligheid in de lucht en op de grond te waarborgen. Wie zich liever niet mengt in dit ingewikkelde spelletje met veel regels kan deze drone beter in het online winkelschap laten liggen.

drone camera Groupdeal
Drone met camera (Afbeelding: Groupdeal)

49,99 euro

Reageer op artikel:
Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Kruidvat & Groupdeal folder: week 9
Sluiten