Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Kruidvat & Groupdeal folder: week 8

#1 Aldi aanbiedingen week 8 2020

Wekkerradio met projectie

Hey, lefgozer! Laat je smartphone ‘s nachts in de woonkamer liggen en gebruik een wekkerradio als wekker. Ja, dat betekent inderdaad dat je niet in slaap valt en opstaat met je smartphone onder je neus. Eng hé? Wees niet bang, deze wekkerradio van Aldi maakt je rustig wekker met je favoriete radiozender of een iets minder vriendelijke zoemer.

wekkerradio Aldi
Multifunctionele wekkerradio (Afbeelding: Aldi)

24,99 euro

Elektrische werkplaatsverwarming

Aldi komt een beetje laat met zijn elektrische werkplaatsverwarming, maar je weet nooit wat deze wisselvallige wintermaand nog meer in petto heeft. Aldi’s elektrische werkplaatsverwarming heeft verschillende ventilatiestanden en twee warmtestanden. Hierdoor is hij zowel in de zomer als in de winter handig, of bij – 15 en +15 graden Celsius in februari.

werkplaats verwarming Aldi
Werkplaatsverwarming (Afbeelding: Aldi)

49,99 euro

Digitale platen- en cassettespeler

Zowel Aldi als Lidl verkopen deze week een digitale platenspeler. Aldi’s exemplaar is veruit de goedkoopste van de twee. Deze platenspeler kan muziek van cassettebandjes, vinyl of van de AUX-ingang direct op een USB-stick zetten. Ben jij je USB-stick al kwijt sinds 2010? Dan kun je ook een SD-geheugenkaart gebruiken voor het overzetten.

Aldi digitale platenspeler
Digitale platen- en cassettespeler (Afbeelding: Aldi)

49,99 euro

Reageer op artikel:
Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Kruidvat & Groupdeal folder: week 8
Sluiten