Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Kruidvat & Groupdeal folder: week 8

#2 Lidl aanbiedingen week 8 2021

Lidl deal: LED-lichtketting met Bluetooth-luidspreker

Lidl houdt van multifunctionele gadgets. Dat komt goed uit want wij zijn ook niet vies van een multifunctionele gadget op z’n tijd. Deze LED-lichtketting met Bluetooth luidspreker is zo’n fijne gadget. Of hij zijn Bluetooth speaker-functie net zo lekker werkt als zijn LED-lampjes is een goede vraag, dus neem voor de zekerheid een Bluetooth speaker mee naar dit feestje voor twee.

LED-lichtketting bluetooth speaker Lidl
LED-lichtketting met Bluetooth speaker (Afbeelding: Lidl)

29,99 euro

Lidl deal: LED-loungestoel

Lidl verkoopt deze week nog een opvallende LED-gadget: een LED-loungestoel. Deze loungestoel ziet er niet heel comfortabel uit, maar het oog wil ook wat. Al weten we niet zeker of we het design van dit kinderzitje voor volwassenen wel helemaal zien zitten.

LED-loungestoel Lidl
LED-loungestoel (Afbeelding: Lidl)

99,99 euro

Lidl deal: True Wireless Bluetooth In-Ear oordopjes

Je kunt deze week bij Lidl terecht voor een groot aantal Bluetooth oordopjes en Bluetooth hoofdtelefoons. Deze True Wireless Bluetooth in-ear oordopjes doen ons vaag denken aan andere witte Bluetooth oordopjes die we wel eens voorbij zien komen. Misschien vergissen we ons, maar hebben die oordopjes van Apple ook niet een witte laadcase? De prijs van deze Bluetooth oordopjes doet echter meer denken aan een halfvolle winkelwagen bij Lidl dan aan Apple’s AirPods.

True wireless oordopjes Lidl
Bluetooth True Wireless oordopjes (Afbeelding: Lidl)

19,99 euro

Lidl deal: USB-platenspeler DT250

Net als Aldi verkoopt ook Lidl deze week een platenspeler. Deze platenspeler van Lidl is geschikt om langspeelplaten te digitaliseren maar natuurlijk ook om deze af te spelen. De platenspeler heeft een draaischijf met riemaandrijving en gebalanceerde S-toonarm. Het apparaat heeft een aansluitbare audiokabel zodat je het geluid, indien nodig, nog wat kunt versterken.

platenspeler Lidl
DUAL USB-platenspeler (Afbeelding: Lidl)

169,00 euro

Reageer op artikel:
Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Kruidvat & Groupdeal folder: week 8
Sluiten