Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Kruidvat & Groupdeal folder: week 8

#4 Groupdeal aanbiedingen week 8 2021

Opvouwbare loopband

Hardlopen nu de sportscholen dicht zijn is moeilijk voor sommigen van ons. Zij hebben namelijk nooit leren hardlopen in de buitenlucht en rennen liever op een loopband in een vochtige stinkende ruimte waar zweetspetters (van anderen) ze om de oren vliegen. Voor deze groep heeft Groupdeal een goede aanbieding: een opvouwbare loopband die met een beetje geluk in eigen woonkamer past. Eerlijk is eerlijk; de loopband laat zich niet enorm klein opvouwen, maar gelukkig is het een originele accessoire voor achter de bank of naast de keukentafel.

opvouwbare loopband Groupdeal
Opvouwbare loopband (Afbeelding: Groupdeal)

449,99 euro

Refurbished iPad Air2 64GB

Waarom een nieuwe iPad kopen als je ook voor een refurbished model kunt gaan? Misschien omdat je kickt op de nieuwste van de nieuwste producten. Wie kickt op veel geld in zijn portemonnee wordt waarschijnlijk blijer van deze refurbished iPad Air2. Deze iPad kost namelijk de helft van een nieuw exemplaar.

iPad Air 2 Groupdeal
Refurbished iPad Air 2 (Afbeelding: Groupdeal)

299,99 euro

Zespresso koffiemachine

Zei iemand ‘Nespresso’? Nee, iemand zei ‘Zespresso’: de koffiemachine waarvoor je geen abonnement op George Clooney’s koffie cups hoeft te hebben, maar waar je gewoon zelf koffie in kunt gooien. We nemen aan dat dit gemalen koffie moet zijn want van Groupdeal’s website worden we eerlijk gezegd niet veel wijzer. Voor dit geld hoeft dat overigens ook niet. Als het apparaat met geinig design maar een strakke bak koffie zet.

groupdeal koffiezetapparaat
Koffiezetapparaat (Afbeelding: Groupdeal)

69,99 euro

Reageer op artikel:
Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Kruidvat & Groupdeal folder: week 8
Sluiten