Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gadgets 24 jun 2019

Top 12 gadgets uit Aldi, Lidl, Kruidvat en Action folder: week 26

#1 Aldi aanbiedingen week 26 2019

Ultrasoon reinigingsapparaat

Voor wanneer je alles een beetje schoon wilt hebben, dan kun je los gaan met dit handige reinigingsapparaat. Je kunt er van alles en nog wat in gooien en vervolgens zorgt het apparaat er voor dat het netjes wordt schoongemaakt. Denk daarbij aan dingen als beugels, waterdichte horloges, scheerkoppen, kammen, cd’s, dvd’s en nog veel meer. Dus als je nog wat vieze dingen in huis hebt liggen, dan kun je nu je slag slaan.

Aldi Lidl Kruidvat action aanbiedingen

19,99 euro euro

Honor 8S smartphone

Deze week zien we ook een mooie smartphone in de aanbieding bij Aldi. Het gaat om de Honor 8S. Handig wanneer je een tweede device wilt hebben voor bij Pokémon Go. Of om je kind kennis te laten maken met de wereld van de smartphones. Hij beschikt over een 5,7 inch Full HD scherm, 32 GB opslagruimte, wat via een micro SD-kaart kan worden uitgebreid tot 512 GB. De frontcamera beschikt over 5 MP, terwijl de backcamera 13 MP heeft. Verder heeft hij 2 GB RAM geheugen en een batterij van 3020 mAh. Kortom, een degelijke middenmotor zo op papier.

129 euro

WLAN internetradio

Voor wanneer je het soms nog fijn vindt om naar de radio te luisteren is deze WLAN internetradio erg handig. Hij beschikt over functionaliteiten als DAB+, FM- RDS en internetradio. Hij is niet erg groot, maar moet alsnog voorzien in voldoende volume, om zo de kamer te voorzien van muziek. Als je vervolgens zelf een deuntje wil kiezen, dan kun je vanaf je smartphone gebruik maken van Airmusic App.

89,99 euro

Reageer op artikel:
Top 12 gadgets uit Aldi, Lidl, Kruidvat en Action folder: week 26
Sluiten