Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gadgets 24 jun 2019

Top 12 gadgets uit Aldi, Lidl, Kruidvat en Action folder: week 26

#3 Action aanbiedingen week 26 2019

Dashboardcamera

Een dashboardcamera was in eerste instantie vooral populair in Rusland, maar vandaag de dag is het al veel gebruikelijker om hem ook in een Nederlandse auto te plaatsen. Ten eerste om beelden te maken om aan te tonen dat jij niet de veroorzaker bent van een ongeluk. Maar daarnaast ook zeker om te filmen wat voor andere wegmisbruikers zijn en die beelden dan online te plaatsen.

11,87 euro

bureau-organizer met USB-poort

Het schoonhouden van je bureau is soms een pittige uitdaging. Je hebt overal wel dingen liggen die je per se nodig hebt en die niet handig zijn om in een kast op te ruimen. Gelukkig heb je nu deze handige bureau-organizer, die tegelijkertijd drie USB-poorten heeft om je verschillende devices op te laden.

4,95 euro

Dunlop duo auto-stekkerdoos

Er zijn tegenwoordig heel wat gadgets die op te laden zijn via de auto-stekker. Het probleem is dan alleen dat je keuzes moet maken wat je oplaadt. Met deze duo auto-stekkerdoos krijg je er niet alleen twee punten bij om je devices op te laden, maar is er ook nog ruimte voor twee USB-poorten. Op die manier sla je dus twee vliegen in één klap.

2,99 euro

Reageer op artikel:
Top 12 gadgets uit Aldi, Lidl, Kruidvat en Action folder: week 26
Sluiten