Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gadgets 24 jun 2019

Top 12 gadgets uit Aldi, Lidl, Kruidvat en Action folder: week 26

#4 Kruidvat aanbiedingen week 26 2019

Een koffer met LEGO

LEGO is iets dat voor jong en oud fantastisch is om mee te spelen. Het vergaat nooit en de bouwmogelijkheden zijn soms eindeloos. Het is heerlijk om een bouwwerk van LEGO na te maken, maar soms is het ook fijn om gewoon lekker willekeurig dingen te bouwen. Wat dat betreft is deze LEGO-koffer met een berg aan blokjes perfect. geen dingen om na te bouwen, maar gewoon blokjes om in de voorraad te gooien en daar je creativiteit op los te laten gaan.

17,99 euro

Denver DAB-46 Radio

Luisteren naar je favoriete muziek op de radio doe je vandaag de dag het beste van DAB. Hierdoor komt het signaal beter binnen en heb je dus geen last meer van gekraak of andere beperkingen. Je kunt hem thuis neer zetten, maar hij werkt ook op batterijen, waardoor je hem ook kunt meenemen naar een dagje strand.

37,99 euro

Vintage radio met cassettedeck

Alles wat oud is, wordt op een gegeven moment weer hip. Deze radio is wat dat betreft lekker retro. Hij is voorzien van een redelijk ouderwetse look, met zijn verschillende knoppen, antenne en natuurlijk de mogelijkheid om bandjes af te spelen. Tegelijkertijd kun je er ook een SD-kaart of USB-device op aansluiten voor digitale muziek. Hij werkt zowel op stroom als op batterijen.

24,99 euro

Reageer op artikel:
Top 12 gadgets uit Aldi, Lidl, Kruidvat en Action folder: week 26
Sluiten