Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 38

#1 Aldi aanbiedingen week 38 2019

Tosti-wafel-grillcombinatie

We beginnen dit overzicht met het vullen van je buik dankzij deze tosti-wafel-grillcombinatie. Zoals de naam al min of meer doet vermoeden is het mogelijk om via dit device zowel wafels als tosti’s te maken. Maar ook kun je er gamba’s mee grillen of andere leuke dingen mee doen. Kortom, een handig apparaat om in je keuken te hebben.

aldi, lidl, action, kruidvat
Nooit meer een lage maag (Bron: Aldi)

19,99 Euro

Inductiekookplaat

Wellicht dat je dankzij het nieuwe schooljaar bent gaan studeren en op kamers bent gegaan. Dan is de kans aanwezig dat je in een kleine omgeving moet leven, terwijl je ook nog soms even wat moet koken. Met deze inductiekookplaat is dat een fluitje van een cent. Met een vermogen van 2000 Watt is het een eitje om op zondag een gebakken ei te serveren. Perfect tegen de kater.

Aldi, Lidl, Action, Kruidvat
Kookplaat (Bron: Aldi)

29,99 Euro

Naaimachine

Tot slot zien we bij de Aldi deze week nog een mooie naaimachine, die perfect past in een hobbykamer. Natuurlijk handig om eventuele broeken van de kinderen die vol zitten met gaten te repareren, maar misschien heb je zelf zin om kleding te maken. Ideaal als je van plan bent om voortaan op grote evenementen te gaan cosplayen.

aldi, lidl, action, kruidvat
Naaimachine (Bron: Aldi)

89,99 Euro

Reageer op artikel:
Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 38
Sluiten