Top 13 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 37

#2 Lidl aanbiedingen week 37 2020

Lidl deal: LED-hoofdlamp

In de donkere wintermaanden loopt de energierekening snel op. Energie besparen? Schuif dan deze band met LED-lamp om je hoofd. Dan heb je waar je ook gaat en staat altijd licht zonder dat je andere lampen nodig hebt. Hij is natuurlijk ook handig tijdens het hardlopen of wandelen in de buitenlucht.

LED-hoofdlamp Lidl
LED-hoofdlamp (Afbeelding: Lidl)

7,99 euro

Lidl deal: Silvercrest robotstofzuiger

Eens in de zoveel weken heeft Lidl deze handige robotstofzuiger in de schappen liggen. Dit exemplaar reinigt tot zestig minuten achter elkaar en heeft daarvoor vijf verschillende modi: van automatische reiniging in evenwijdige banen of spiraalreiniging. Kies het gewenste programma op de bijbehorende app, plof op de bank, en stofzuigen maar.

robotstofzuiger Lidl
Lidl’s robotstofzuiger (Afbeelding: Lidl)

179,00 euro

Lidl deal: Silvercrest Bluetooth luidspreker M

Lidl verkoopt veel verschillende Bluetooth luidsprekers. Deze kleine waterdichte luidspreker is een topper voor aan het strand, het zwembad, of in de badkamer. Al werkt hij natuurlijk ook prima in je thuiswerkkamer naast je laptop.

Bluetooth Luidspreker Lidl
Bluetooth luidspreker (Afbeelding: Lidl)

19,99 euro

Lidl deal: Silvercrest digitale camera

Deze digitale camera lijkt op een spiegelreflexcamera, maar dat is het niet. Laat je niet foppen door het opvallende ontwerp van de camera, want dan kom je van een koude kermis thuis. Desalniettemin is dit een goedkope 16 megapixel-digitale camera met 35-voudige optische zoom en 2-voudige digitale zoom. Daarnaast kun je er ook in Full HD mee filmen.

silvercrest digitale camera Lidl
Silvercrest digitale camera (Afbeelding: Lidl)

149,00 euro

Reageer op artikel:
Top 13 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 37
Sluiten