Top 13 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 37

#3 Action aanbiedingen week 37 2020

Grundig disco-hoofdtelefoon

”Met deze koptelefoon mag je gezien worden”, aldus Action. Of beter gezegd: ”Met deze koptelefoon zul je gezien worden”. Hij heeft namelijk led-lampen in de oordoppen verwerkt (aan de buitenkant dus) die een kleurrijke lichtshow geven. Die lichtshow zie je zelf waarschijnlijk niet omdat de lampen op je oren zitten, maar de persoon die naast je zit in de trein zal blij zijn met het gekleurde ledlicht in in zijn oog.

hoofdtelefoon Action
Grundig disco-hoofdtelefoon (Afbeelding: Action)

14,95 euro

Maxxter vlogcamera Hd

Zoom, WhatsApp videobellen en FaceTime hebben ons in de laatste maanden omgetoverd van cameraschuwe beestjes tot ware selfie-koningen. Wie zo zelfverzekerd is geworden van zijn presentatiekunsten op video en een vlogcarrière overweegt kan bij Action een vlogcamera kopen. Met deze HD-camera kun je nog wat meer oefenen voordat je je loonzekere baan inruilt voor het onzekere bestaan als zelfverzekerde vlogger.

vlogcamera Action
Vlogcamera HD (Afbeelding: Action)

18,95 euro

Magische bal

Deze magische bal konden we je niet onthouden. Wat lijkt op een te hard hondenspeeltje is in werkelijkheid een stukje magie in een plastic jasje. Tenminste, als we Action mogen geloven. Wat je er mee kunt? Daar doet Action geen boekje over open en mag je lekker zelf uitvinden.

magische bal Action
Magische bal (Afbeelding: Action)

1,49 euro

Reageer op artikel:
Top 13 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 37
Sluiten