Top 13 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 37

#4 Kruidvat aanbiedingen week 37 2020

Digitale Android endoscoop

Sommigen van ons hebben zichzelf in de afgelopen maanden zo ver verdiept in virologie dat ze opeens ieder kwaaltje lijken te herkennen en nog nét geen doktersrecepten uitschrijven. Zij kunnen lekker thuisdokteren met deze digitale endoscoop voor de smartphone. Niet om hem in iemands keel te hangen of in iemands oor te schijnen, maar om achter de kast en in de schoorsteen op zoek te gaan naar hun gezonde verstand.

digitale Android endoscoop Kruidvat
Digitale Android endoscoop (Afbeelding: Kruidvat)

7,99 euro

Watshome smartfryer

Geen zin om te koken of simpelweg zin in friet? Dat kan en dat mag. Als je ook geen zin hebt om naar de snackbar te lopen kun je thuis friet maken. Ook dat mag, en kan als je een smartfryer als deze in huis hebt. De airfryer heeft een inhoud van vijf liter en een regelbare temperatuur.

smartfryer Kruidvat
Watshome smartfryer (Afbeelding: Kruidvat)

49,99 euro

Watshome nek- en schoudermassageapparaat

Gespannen spieren in je nek of schouders zijn vaak te herleiden naar stress en/of een verkeerde zithouding als je lange dagen achter een computer zit. Een uurtje yoga helpt je wat ontstressen en wellicht ook aan die slechte houding te werken. Sommigen van ons krijgen echter al stress van de gedachte aan een uurtje yoga, of het woord ‘yoga’ in het algemeen. Zij kunnen naar de Kruidvat gaan om daar dit schouder- en nekmassageapparaat te scoren. De vibrerende massage en verwarmende functies maken je gespannen spieren vast iets losser. Al pakt hij die gespannen mentale houding van je niet aan.

massageapparaat Kruidvat
Massageapparaat (Afbeelding: Kruidvat)

12,99 euro

Reageer op artikel:
Top 13 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 37
Sluiten