Top 13 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 38

#1 Aldi aanbiedingen week 38 2020

Buitenhaard

Geen enkele zomer is oneindig. Toch is het niet moeilijk om de zomerse avonden wat op te rekken met wat extra warmte. Die creëer je door met een fleecedekentje om op de tuinstoel te zitten, of door de buitenhaard aan te steken. Je kunt het beste niet beide doen want fleece is nogal vlambaar. Deze buitenhaard geeft volgens Aldi een stukje extra sfeer aan elke tuin, al brengt hij voor de buren voornamelijk rook en stank. Als je ze uitnodigt om rondom de haard te komen zitten vergeven ze je dat misschien wel.

buitenhaard Aldi
Buitenhaard (Afbeelding: Aldi)

39,99 euro

Wijnkoelkast

Een wijnkoelkast houdt wijn niet perse koud: hij houdt wijn op de juiste temperatuur. Dankzij het bereik van 7 tot 18 graden Celsius houdt hij zowel rode- als witte wijn op de perfecte temperatuur. Tenminste, als je zelf weet wat die perfecte temperatuur voor je wijn is.

wijnkoelkast Aldi
Wijnkoelkast (Afbeelding: Aldi)

149,00 euro

Accu-handstofzuiger

Als je jonge kinderen hebt of je net zo slordig en onhandig bent als jonge kinderen dan is een handstofzuiger onmisbaar in huis. Die pak je er namelijk snel bij om kruimels op te zuigen of een omgestoten glas sap mee op te zuigen. Deze ”professionele handstofzuiger”, zoals Aldi hem zelf noemt, zuigt namelijk zowel nat als droog.

accu-handstofzuiger aldi
Accu-handstofzuiger (Afbeelding: Aldi)

39,99 euro

Reageer op artikel:
Top 13 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 38
Sluiten