Top 13 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 38

#2 Lidl aanbiedingen week 38 2020

Lidl deal: HP Monitor 27”

Thuiswerken lijkt misschien heel relaxed, totdat je er achter komt dat je thuiswerk set-up toch niet zo goed werkt. Een zere nek, stijve schouders en rug zijn het resultaat van een slechte stoel, geen toetsenbord en laptopstandaard of fatsoenlijke monitor. Voor deze laatste kun je deze week bij Lidl terecht. De monitor is 27” en is op je laptop aan te sluiten via een HDMI-kabel. Heb je een MacBook en dus geen HDMI-ingang? Dan kun je beter alvast een afspraak inplannen bij de fysiotherapeut.

Lidl HP Monitor
HP®Monitor 27″ TFT 27wm (Afbeelding: Lidl)

179,00 euro

Lidl deal: TENS-apparaat

Heb je, ondanks de aankoop van bovenstaande monitor, alsnog zere polsen en schouders van het harde typen en vele zitten? Dan verlicht dit TENS-apparaat de spanning wellicht iets. Het apparaat heeft twintig standen en een verstelbare intensiteit.

TENS-apparaat Lidl
Sanitas TENS-apparaat (Afbeelding: Lidl)

24,99 euro

Lidl deal: Weerstation met 3 sensoren

Nederlanders houden van de weersvoorspellingen. Menigeen plant zijn complete dag rondom informatie van Buienradar. Voor deze weer-nerds verkoopt Lidl dit weerstation met drie sensoren. Dankzij de drie sensoren kan hij meerdere kamers/zones tegelijkertijd monitoren en apart weergeven.

weerstation Lidl
Weerstation met drie sensoren (Afbeelding: Lidl)

19,99 euro

Lidl deal: Silvercrest Bluetooth koptelefoon

Op zoek naar een goedkope Bluetooth koptelefoon? Dan heeft Lidl een aanbieding voor je. Deze hoofdtelefoon kost namelijk slechts twintig euro, werkt via Bluetooth en heeft een ingebouwde Li-Ion batterij die goed is voor meer dan 25 uur luisterplezier. Hoe het met de geluidskwaliteit gesteld is voor deze kleine prijs? Daar moet je toch echt zelf achter komen.

Lidl Bluetooth koptelefoon
Bluetooth koptelefoon (Afbeelding: Lidl)

19,99 euro

Reageer op artikel:
Top 13 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 38
Sluiten