Top 13 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 38

#4 Kruidvat aanbiedingen week 38 2020

Digitale Android Endoscoop

Een endoscoop is inderdaad dat apparaatje dat doktoren gebruiken om het menselijk lichaam van binnen te bekijken. Het is niet de bedoeling om zelf aan het dokteren te gaan met deze endoscoop, maar om bijvoorbeeld een van je AirPods te lokaliseren nadat hij tussen de kast en muur is gevallen.

digitale Android endoscoop Kruidvat
Digitale Android endoscoop (Afbeelding: Kruidvat)

7,99 euro

Aromavernevelaar

Dit vreemde apparaat is een doorn in het oog in huis, maar hij is niet bedoeld als design woonaccessoire. Wie zijn ogen sluit ziet dit vreemde apparaat niet meer maar ruikt hem als het goed is wel. Hij moet het duidelijk van zijn geur hebben en niet van zijn uiterlijk. Tenminste, als je er een lekkere essentiële olie in stopt natuurlijk. De aromavernevelaar kan worden opgeladen via een USB-kabel.

aromavernevelaar Kruidvat
Aromavernevelaar (Afbeelding: Kruidvat)

9,99 euro

Airfryer

Airfryen is een ‘gezonde’ manier van frituren. Voor zover die bestaat natuurlijk. Gezonder of niet, de echte winst van een airfryer als deze is dat hij niet stinkt. Tenminste, dat is de bedoeling. Daardoor kun je hem in de keuken neerzetten en hoef je niet continue op en neer te lopen naar de garage of de tuin in om te checken of je patatten al klaar zijn. Deze smartfryer van Kruidvat heeft een digitaal display en een regelbare temperatuur tot 200 graden Celsius.

airfryer Kruidvat
Watshome Airfryer (Afbeelding: Kruidvat)

49,99 euro

Reageer op artikel:
Top 13 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 38
Sluiten