Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 39

#2 Lidl aanbiedingen week 39 2020

Lidl deal: Bluetooth-handsfreeset

Bellen vanachter het stuur is een absolute no-go. Behalve als je een handsfreeset hebt natuurlijk. Deze set heeft een in-ear headset met geïntegreerde microfoon. Het is geen enorm sexy gadget, maar wel een essentiële voor wie veel onderweg is en belangrijk genoeg is om veel belletjes te krijgen.

Bluetooth handsfree set Lidl
Bluetooth-handsfreeset (Afbeelding: Lidl)

9,99 euro

Lidl deal: Christopeit Sport Trilplaat Vibro 1

Een trilplaat is misschien het meest luie fitnessapparaat dat er is. Natuurlijk kun je er verschillende oefeningen op doen, maar dat hoeft niet. En laten we eerlijk zijn; die oefeningen laten je ook niet zweten. Buig een been, laat de plaat trillen, en verlies lichaamsvet, aldus Lidl. Het apparaat dat je er deze week koopt heeft een verstelbare snelheid en verschillende voorgeprogrammeerde programma’s.

trilplaat Lidl
Trilplaat (Afbeelding: Lidl)

149,00 euro

Lidl deal: LED-lafondlamp met Bluetooth-luidspreker

Dit is een typisch multifunctionele Lidl-gadget. Deze LED-plafondlamp is namelijk ook een Bluetooth speaker. Of is deze Bluetooth speaker ook een LED-plafondlamp? De lamp zelf ziet er niet uit alsof hij het plafond van je woonkamer zal sieren, maar misschien dat hij de saaie gang of het trapgat wat spannender maakt.

LED-lamp speaker Lidl
LED-lamp met Bluetooth speaker (Afbeelding: Lidl)

39,99 euro

Lidl deal: Broodbakautomaat

Vers brood is een van de beste dingen die er is. Dat is een feit. Een ander feit is dat je dit zelf thuis kunt maken. Daar heb je alleen een oven voor nodig en het juiste recept. Of een leeg keukenkastje en dit broodbakautomaat. Lidl’s broodbakautomaat heeft 16 verschillende programma’s, 3 bruiningsgraden en een timer.

broodbakautomaat Lidl
Broodbakautomaat (Afbeelding: Lidl)

49,99 euro

Reageer op artikel:
Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 39
Sluiten