Top 13 gadgets uit de Aldi, Lidl en Action folder: week 29

#2 Lidl aanbiedingen week 29 2020

Lidl deal: Silvercrest Espressomachine met automatische melkopschuimer

Lidl’s espressomachine zet een strakke bak koffie voor je. En met een beetje barista-skills maak jij daar zelf een prachtige cappuccino van. Het apparaat is geschikt voor gemalen koffie en heeft verschillende standen voor verschillende koffies.

Lidl Silvercrest espressomachine
Silvercrest espressomachine (Afbeelding: Lidl)

119,00 euro

Lidl deal: Teasi Core fietscomputer

Lidl heeft deze Teasi Core fietscomputer groot ingekocht. Hij ligt namelijk al een aantal weken op rij in de schappen van de Duitse supermarktketen. Deze week scoor je hem echter voor een nog scherpere prijs. Het is een handige gadget voor de fanatieke fietsers onder ons die navigatie liever niet zelf op zich nemen of aan hun fietspartner over willen laten.

Lidl sportnavigatie TEASI
TEASI sportnavigatie (Afbeelding: Lidl)

49,99 euro

Lidl deal: Sigma Draadloze fietscomputer Sport 1200

Lidl verkoopt deze week nog en fietscomputer. Deze gadget meet onder andere je afgelegde afstand en snelheid en is dus niet bedoeld om mee te navigeren. Dat maakt hem iets beperkter dan het bovenstaande model. Het voordeel: de maat. Je steekt het kleine apparaatje zo in je zak tijdens een pauze of na de rit.

Lidl draadloze fietscomputer Sigma
Sigma draadloze fietscomputer (Afbeelding: Lidl)

29,99 euro

Lidl deal: koelrugzak

Een koelbox is handig en onhandig tegelijkertijd. Hij is handig omdat hij je eten en drinken koud houdt. Het is een onding omdat je hem niet even makkelijk mee neemt op de fiets of tijdens een wandeling. Deze koelrugzak is een goed alternatief voor de actieveling onder ons die er liever op uit gaat met deze coole backpack.

Lidl koelrugzak
Koelrugzak (Afbeelding: Lidl)

12,99 euro

Reageer op artikel:
Top 13 gadgets uit de Aldi, Lidl en Action folder: week 29
Sluiten