Top 13 gadgets uit de Aldi, Lidl en Action folder: week 29

#3 Action aanbiedingen week 29 2020

Lab31 screenprotector voor Samsung

Bij Action vind je deze week een aantal screenprotectors voor verschillende smartphones. Deze glazen beschermlaag past bijvoorbeeld op een Samsung Galaxy A50. Het is een kleine uitgave waarmee je een grote reparatie voorkomt.

screen protector Action Samsung Galaxy
Screenprotector voor Samsung Galaxy (Afbeelding: Action)

2,49 euro

Elektrische drinkbak met led-licht

Toen we deze elektrische drinkbak zagen vroegen we ons eerst af waar we een drinkbak voor nodig hadden. Wat is er mis met een glas om uit te drinken? Toen we beter keken bleek deze elektrische drinkbak bedoeld voor huisdieren. Dat vergat Action er even bij te vermelden. Een elektrische drinkbak voor je huisdier dus. Hij is volgens Action handig als jij veel van huis bent omdat hij je huisdier automatisch van water voorziet. Al kun je natuurlijk ook overwegen gewoon wat vaker thuis te zijn. Dat is een stuk gezelliger.

drinkbak led-licht Action
Drinkbak met led-licht (Afbeelding: Action)

8,99 euro

Hama draadloze muis

Een goede set-up voor je thuiswerkplek is essentieel voor een productieve werkdag. Die werkplek moet onder andere bestaan uit een goed koffiezetapparaat of espressomachine, een comfortabele stoel, en een toetsenbord en een muis. Vind je dit een te grote investering? Vergeet dan het koffiezetapparaat en de gezondheidsstoel van 600 euro, en koop alleen deze vijf euro draadloze muis bij Action. Alle kleine beetjes helpen.

Hama draadloze muis action
Hama draadloze muis (Afbeelding: Action)

4,79 euro

Reageer op artikel:
Top 13 gadgets uit de Aldi, Lidl en Action folder: week 29
Sluiten