Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 8 feb 2021

Top 13 gadgets uit de Aldi, Lidl, Kruidvat & Groupdeal folder: week 6

#2 Lidl aanbiedingen week 6 2021

Lidl deal: 10.000 mAh powerbank

Aan een smartphone met lege batterij heb je niets. Al geeft dit je waarschijnlijk wel de nodige rust die je sinds je je eerste smartphone kreeg niet meer hebt gekend. Waarschijnlijk zit je helemaal niet op die rust te wachten. Neem daarom een powerbank als deze van Lidl mee zodat je nooit het angstige moment hoeft mee te maken dat je smartphone uitschakelt na de trage (of snelle) lijdensweg die we de laatste 20 procent accu noemen.

Lidl powerbank
10.000 mAh powerbank (Afbeelding: Lidl)

17,99 euro

Lidl deal: Bluetooth sportkoptelefoon met microfoon

Een van Lidl’s meest populaire gadgets is deze Bluetooth sportkoptelefoon met microfoon. Tenminste, dat denken we aangezien Lidl het zelf een ‘Lidl Knaller’ noemt. Een banner die we nog niet eerder op de website zagen. Al kan dit ook stiekem betekenen dat de Duitse supermarktketen te groot heeft ingekocht en graag van deze handige Bluetooth hoofdtelefoon af wil. De hoofdtelefoon heeft een 400 mAh li-ion accu die goed is voor 36 uur luisterplezier en wasbare oorkussens die je kunt wassen na een rondje hardlopen.

koptelefoon Lidl
Sportkoptelefoon met Bluetooth (Afbeelding: Lidl)

24,99 euro

Lidl deal: Grundig heat control föhn

We weten wat je denkt: ”Waarom laat je me deze föhn zien?”. Dit is niet zomaar een föhn, het is een haardroger. En nog beter: het een goede vriend tijdens koude dagen. Kom je na een potje sneeuwballen gooien weer onderkoeld thuis? Dan kun je twee uur naast de verwarming zitten om te ontdooien maar je kunt ook drie minuten warme lucht op je koude koppie blazen. Deze föhn is overigens niet dom: hij meet de temperatuur bij de gebruikers’ haar en kiest automatisch de juiste temperatuurinstelling. Het is natuurlijk wel te hopen dat hij standje warm kiest.

Lidl grundig fohn
Grundig föhn (Afbeelding: Lidl)

59,99 euro

Lidl deal: Smartwatch fitness

Deze week kun je bij Lidl terecht voor een aantal sportieve gadgets. De meest opvallende is deze ‘smartwatch fitness’. Het sportieve slimme horloge heeft verschillende slimme functies waar de gemiddelde Health freak ongetwijfeld blij van wordt. Denk bijvoorbeeld aan het registreren van stappen, meten van activiteitsduur en afstand en slaapmonitoring. Daarnaast is het ook een gadget voor de smartphoneverslaafde onder ons; hij laat ook meldingen bij oproepen, berichten, en activiteiten op social media zien.

Lidl smartwatch
Smartwatch fitness (Afbeelding: Lidl)

59,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Top 13 gadgets uit de Aldi, Lidl, Kruidvat & Groupdeal folder: week 6
Sluiten