Top 14 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 22

#1 Aldi aanbiedingen week 22 2021

Soundbar

Het geluid dat uit de gemiddelde tv komt, maakt je avondje bingen niet beter. Een soundbar om het geluid van de tv wat te versterken en meer body te geven is dan ook geen overbodige luxe. Het is eigenlijk helemaal geen luxe. Tenminste, niet als je het Aldi vraagt. Daar scoor je er namelijk een met twee 20 Watt RMS speakers voor vijftig euro.

soundbar Aldi
Bluetooth soundbar (Afbeelding: Aldi)

49,99 euro

Oplaadbare opblaaspomp met vacuüm functie

Relaxen op een luchtbed op het zwembad, een meer of de zee is alleen echt relaxed wanneer je er niet volledig buiten adem op ploft. Om dat te garanderen heb je of een goede longcapaciteit nodig of een opblaaspomp die het luchtbed of de zwemband voor je opblaast. Ook leuk: de autocorrectie maakt van opblaaspomp automatisch ‘opblaaspop’. Dat maakt die zin over het opblazen van het luchtbed of zwemband opeens een stuk vreemder.

opblaaspomp Aldi
Opblaaspomp (Afbeelding: Aldi)

15,99 euro

Ruitenreiniger

Aldi heeft in week 22 weinig spannende gadgets voor je (op de hierboven genoemde ‘opblaaspop’ na natuurlijk). Behalve als je het warm krijgt van de gedachte aan ramen lappen natuurlijk. Voor hen heeft de Duitse supermarktketen deze week een ruitenreiniger in de schappen liggen. Deze lapt ramen voor je zonder strepen zoals een beetje geoefende ramenlapper dat ook kan.

ruitenreiniger Aldi
Ruitenreiniger (Afbeelding: Aldi)

19,99 euro

Reageer op artikel:
Top 14 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 22
Sluiten