Top 14 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 22

#2 Lidl aanbiedingen week 22 2021

Lidl deal: opvouwbare zonnelader

Dit kleine gadget is een oplader voor smartphones, tablets en andere apparaten. Of ja, klein, hij is een stuk groter dan de gemiddelde oplader met zijn A4-formaat maar daarvoor krijg je terug dat je hem overal en altijd kunt gebruiken. Of ja, altijd en overal, op een zonnige zomerdag met strak blauwe lucht. Dat zijn dus een paar dagen tijdens de Nederlandse zomer, of zijn we nou te pessimistisch?

zonne-energie oplader Lidl
Zonne-energie oplader (Afbeelding: Lidl)

39,99 euro

Lidl deal: Gasbarbecue met 7 branders

Wie barbecueën te serieus neemt kan deze week bij Lidl naar binnen lopen voor een nieuwe barbecue voor het nieuwe barbecueseizoen. De Duitse supermarktketen verkoopt in week 22 namelijk verschillende barbecues, waaronder dit bakbeest met 7(!) branders. De gasbarbecue heeft een vermogen van 17,3 Kw en een groot grilloppervlak met ruimte voor spiesjes voor de hele straat.

barbecue Lidl
Gasbarbecue met zeven branders (Afbeelding: Lidl)

199,00 euro

Lidl deal: smart home slimme besproeiingscomputer

Dit smart home gadget van Lidl is bedoeld voor in de tuin. Je slimme tuin. Het apparaatje is namelijk op afstand te besturen via de Lidl Home-app. Dit apparaatje regelt de irrigatie van je tuin zodat jij kunt genieten van het (hopelijk) groene gazon zonder daarvoor de handen uit de mouwen te hoeven steken. Oké, alleen om je smartphone erbij te pakken dus.

smart home besproeiingscomputer Lidl
Smart home besproeiingscomputer (Afbeelding: Lidl)

29,99 euro

Lidl deal: Beenmassage-apparaat

Snak je dagelijks naar een beenmassage? Dat is vrij specifiek en zorgwekkend. Misschien helpt een rustdag in je drukke sportschema iets of is een bezoek aan een fysiotherapeut een idee. Al kan Lidl je ook weer op de been helpen met dit ietwat opmerkelijke maar vast erg relaxte beenmassage-apparaat. Het apparaat stimuleert de bloedsomloop en vermindert pijn in de voeten en kuiten.

beenmassage Lidl
Beenmassage-apparaat (Afbeelding: Lidl)

49,99 euro

Reageer op artikel:
Top 14 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 22
Sluiten