Top 14 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 22

#3 Action aanbiedingen week 22 2021

Kärcher stoomreiniger

Action verkoopt in week 22 slimme gadgets voor in de tuin die het tuinieren en huishouden van je overnemen. Wie de staat van zijn huis en tuin niet aan de techniek wil overlaten, niet te beroerd is de handen uit de mouwen te steken maar ook zeker niet te hard wil werken kan bij Action terecht. Die verkoopt namelijk een stoomreiniger als schoonmaakhulp. Dit apparaat is geschikt voor verschillende huishoudelijke klussen en doet het zware schrob- en poetswerk voor je.

stoomreiniger Action
Kärcher stoomreiniger (Afbeelding: Action)

89,95 euro

Schoenveters met LED-verlichting

Zijn schoenveters met LED-verlichting praktisch? Misschien. Zijn ze ‘hip’? Misschien. Zijn ze goedkoop? Ja. Voor twee euro zijn deze lichtgevende schoenveters van jou. Volgens Action straal je letterlijk overal waar je gaat met deze veters in je schoenen. Precies, je straalt als een hond met een LED-halsband in het donker. Als dat de look is waar je voor gaat dan weet je waar je dit lichtgevende gadget kunt scoren.

LED-schoenveters Action
LED-schoenveters (Afbeelding: Action)

1,99 euro

Wekker met QI-oplader

Lekker slapen met een digitale wekker met lichtgevende getallen, wat EMF-straling van een QI-oplader en de afleiding van een smartphone naast je hoofd? Succes. Wie dit wel ontspannen vindt, kan deze multifunctionele wekker met ingebouwde QI-lader voor een tientje bij Action kopen. Gebruik je smartphone als wekker, de wekker als wekker, of beide.

wekker QI-oplader Action
Wekker met QI-oplader (Afbeelding: Action)

9,95 euro

Reageer op artikel:
Top 14 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 22
Sluiten