Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 23

#1 Aldi aanbiedingen week 23 2021

Wafelijzer

Een bakje yoghurt, beschuit met kaas of een boterham als ontbijt? Dat kan beter. Bijvoorbeeld door die rol beschuiten aan de buurvrouw te doneren en een wafelijzer in huis te halen. Dit apparaat bakt hartvormige wafels (romantisch, niet?) voor je. Het enige wat jij moet doen is het juiste wafelrecept vinden om jezelf dagelijks te trakteren op een echt ontbijt voor winnaars.

wafelijzer Aldi
Wafelijzer (Afbeelding: Aldi)

19,99 euro

Elektrische pomp

Een luchtbed voor op het water of om op te slapen opblazen met je mond? Het is niet onmogelijk. Het vereist alleen wel het nodige geduld, doorzettingsvermogen en een flinke longinhoud. Heb je een van deze (of allemaal) niet? Dan kun je bij Aldi terecht voor een elektrische pomp voor een prikkie die het zware werk voor je doet.

elektrische luchtpomp Aldi
Elektrische luchtpomp (Afbeelding: Aldi)

6,99 euro

Party-soundsystem Bluetooth

Waar is dat feestje? Bij Aldi. Die verkoopt namelijk opnieuw een partyspeaker. Een dergelijke speaker lag er een paar weken geleden ook al in de schappen al is dit exemplaar nét wat geavanceerder. Zo heeft deze grote Bluetooth luidspreker met twee 220 Watt speakers ook ingebouwde discolichten (roterende LED’s en een stroboscoopeffect). Of het stroboscoopeffect kan tippen aan een echte stroboscoop? Dat mag je zelf uitvinden. Al raden we aan niet te direct in het licht te kijken als je deze week nog werk gedaan wil krijgen.

party speaker Aldi
Party-soundsystem Bluetooth (Afbeelding: Aldi)

89,99 euro

Reageer op artikel:
Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 23
Sluiten