Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 23

#2 Lidl aanbiedingen week 23 2021

Lidl deal: Ijsmachine

Het probleem van de gemiddelde ijssalon? Hij verkoopt precies niet de smaak waar jij zin in hebt. De oplossing is simpel: maak je eigen ijs met een ijsmachine als dit apparaat van Lidl. Dit apparaat bereidt roomijs, sorbets of frozen yoghurt. Het enige dat jij hoeft te doen is er zo veel stukken fudge, cookie dough en karamelsaus in te gooien als je wilt.

ijsmachine Lidl
Ijsmachine (Afbeelding: Lidl)

89,99 euro

Lidl deal: True wireless Bluetooth in-ear oordopjes

Betaalbare Bluetooth oordopjes? Daarvoor kun je deze week bij Lidl terecht. Die verkoopt namelijk een set Bluetooth in-ear oordopjes voor minder dan 25 euro. Wat verder opvalt naast de prijs? De ‘kleur’ (mogen we zwart een kleur noemen?). Eindelijk een paar goedkope Bluetooth oordopjes die niet een exacte witte kopie zijn van Apple’s AirPods.

Bluetooth oordopjes Lidl
Bluetooth oordopjes (Afbeelding: Lidl)

21,99 euro

Lidl deal: 2-in-1 regenton en plantenbak

Een regenton en plantenbak in-een werkt simpel: geef de planten water en vang het restwater vervolgens op om de planten opnieuw water mee te geven. Zo is het cirkeltje rond, of zoiets. Deze regenton en plantenbak heeft een aftapkraan waarmee je het opgevangen (regen)water gemakkelijk aftapt.

Lidl plantenbak
Plantenbak en regenton in-een (Afbeelding: Lidl)

169,00 euro

Lidl deal: E-bike

De gemiddelde low-budget elektrische fiets kost al snel 1200 euro. En dan heb je een serieus goedkope e-bike onder je kont. Lidl verkoopt in week 23 een elektrische fiets voor bijna half dat geld. Deze e-bike met 250W voorwielmotor gaat over (of beter gezegd langs) de toonbank voor zevenhonderd euro.

colorado e-bike Lidl
Colorado e-bike (Afbeelding: Lidl)

24,99 euro

Reageer op artikel:
Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 23
Sluiten