Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 23

#3 Action aanbiedingen week 23 2021

Draagbaar zonnepaneel

Angstig rondlopen met een smartphone met nog maar 10 procent batterij is verleden tijd dankzij een budget gadget van Action. Dankzij dit draagbare zonnepaneel loop je angstig rond met een zonnepaneel in je hand. Zoekend naar die ene zonnestraal die je smartphone kan redden.

draagbaar zonnepaneel Action
Draagbaar zonnepaneel (Afbeelding: Action)

19,95 euro

Blender

Een blender is nou echt zo’n apparaat op het aanrecht dat eens in de zoveel tijd fanatiek wordt gebruikt om vervolgens weer te worden vergeten. Hopelijk wel nadat hij grondig is afgewassen; de beker goed schoonmaken is een rotklus. Enfin, zie jij het nut en de noodzaak van dit apparaat wel in? Dan scoor je er deze week een voor maar tien euro bij Action. Je kunt in week 23 overigens ook bij Lidl terecht voor de nodige en onnodige keukenapparatuur.

blender Action
Blender (Afbeelding: Action)

9,99 euro

Grundig digitale wekker

Met je smartphone naast je bed of onder je kussen slapen is zó 2021. Al is het wel lekker voor de smartphone-verslaafde die direct na het openen van de ogen zijn social media-feed door scrolt. Wil je van deze verslaving af of heb je geen zin in dat blauwe licht in je ogen in de vroege ochtend? Dan kun je bij Action terecht voor een goedkope wekker met ongetwijfeld een gruwelijk irritant alarm.

digitale wekker Action
Digitale wekker (Afbeelding: Action)

3,99 euro

Reageer op artikel:
Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 23
Sluiten