Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 23

#4 Kruidvat aanbiedingen week 23 2021

Houten wekker met QI

Kruidvat heeft deze week een functionele én stijlvolle wekker in de schappen liggen. Al valt over dit laatste te discussiëren. Laten we dat niet doen en het in plaats daarvan hebben over de functionaliteit van dit gadget. De wekker heeft een QI-lader die je apparaten draadloos oplaadt. Daarnaast functioneert hij ook als Bluetooth speaker en geeft hij de temperatuur weer.

houten wekker QI kruidvat
Houten wekker met QI (Afbeelding: Kruidvat)

12,99 euro

Solar tafelkaarsjes

Er gaat veel mis met dit gadget van Kruidvat. Ten eerste noemt de winkel dit solar-gadget een ‘kaarsje’. Voor zover wij weten geeft een kaarsje licht omdat hij een vlammetje brandt. Ten tweede is dit gadget volgens Kruidvat bedoeld voor op tafel. Kunnen we hem niet op een kast of dressoir zetten? Enfin, genoeg gezeurd. Het is een geinig lampje voor wat extra sfeer in de tuin zonder in de stank van een citronella-kaars te hoeven zitten.

solar kaars Kruidvat
Solar tafelkaars (Afbeelding: Kruidvat)

3,99 euro

Voetmassageapparaat

Voor een lekkere voetmassage hoef je de deur niet uit. Je hoeft er overigens ook geen lieve partner met sterke handen voor te hebben. Een gadget van Kruidvat klaart de klus voor je. Al moet je natuurlijk wel even de deur uit om het apparaat te scoren. Dit voetenbad heeft diverse massagemogelijkheden, waaronder vibratie en een dubbelmassage.

voetmassageapparaat Kruidvat
Voetmassageapparaat (Afbeelding: Kruidvat)

17,99 euro

Reageer op artikel:
Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 23
Sluiten