Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 36

#1 Aldi aanbiedingen week 36 2021

Espressomachine

Zie hier de kleinste espressomachine ooit. Tenminste, dat lijkt zo. We hebben hem niet uit kunnen testen, maar het zal ons niet verbazen als een waterkoker met een inhoud van 1,7 liter groter is. Gelukkig doet het formaat van het ding er niet toe. Het gaat om de koffie. Of die te pruimen is? Geen idee. Gooi er in ieder geval goede verse bonen in (maximaal twee weken geleden geroosterd) zodat het daar niet mis kan gaan.

Aldi espressomachine
Espressomachine (Afbeelding: Aldi)

79,99 euro

40” 4K Ultra HD Android tv

Dit gadget past niet over de toonbank. Tv’s zitten namelijk altijd in een bizar grote doos. Zo is de doos van deze 40” tv waarschijnlijk groot genoeg om twee kleine kinderen in te stoppen (nee, we hebben dit niet getest en raden jou ook af om dit te doen). Ergens verstopt onder, tussen en in al het verpakkingsmateriaal vind je een degelijke 4K tv met een ingebouwd Harman/Kardon speaker systeem en Chromecast.

sharp 4K tv Aldi
4K tv van Sharp (Afbeelding: Aldi)

349,00 euro

Soundbar

Zelfs een nieuwe tv hebt, zoals het bovenstaande exemplaar, biedt geen garantie voor knallend geluid. Ook niet wanneer het op de doos staat. Voor serieus knallend geluid heb je een extra speaker of soundbar nodig. Nou is deze goedkope Sharp soundbar van Aldi misschien iets te basic om te voorzien in een complete bioscoopervaring, maar is het geluid gegarandeerd beter dan dat van de gemiddelde tv.

soundbar Aldi
Soundbar (Afbeelding: Aldi)

49,99 euro

Reageer op artikel:
Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 36
Sluiten