Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 6 sep 2021
Leestijd: 6 minuten

Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 36

#2 Lidl aanbiedingen week 36 2021

Lidl deal: Roeiapparaat

‘Roeien op het water? Dat is zo nat en koud.’. Had jij dit kunnen zeggen? Dan heeft Lidl een apparaat voor je. Het is geen apparaat om van je gejammer en gemekker af te komen, maar wel een waardoor je kunt roeien zonder de kou en nattigheid. Lidl’s roeiapparaat werkt met luchtweerstand (in 10 stappen verstelbaar), heeft een trainingscomputer met acht functies, 12 trainingsprogramma’s en meer.

roeiapparaat Lidl
Roeiapparaat (Afbeelding: Lidl)

279,00 euro

Lidl deal: True Wireless Bluetooth in-ear oordopjes

Een set Bluetooth oordopjes voor maar 40 euro? Dat is geen geld. Al zijn Lidl’s Bluetooth oordopjes natuurlijk wel vrij basic. Dat mag voor dit geld. De oordopjes hebben een frequentiebereik tussen de 20 en 20.000 Hz, een accu die goed is voor 4,5 uur luisterplezier en Bluetooth v5.2. Iets minder basic is de actieve noise cancelling-functie van Lidl’s Bluetooth oordopjes. Al weten we niet of de functie buitengewoon goed functioneert of toch ook een beetje basic is.

Bluetooth in-ear true wireless oordopjes
True Wireless Bluetooth in-ear oordopjes (Afbeelding: Lidl)

39,99 euro

Lidl deal: Luchtbed met geïntegreerde elektrische pomp

Een van de meest irritante dingen aan een luchtbed is dat hij moet worden opgeblazen voordat het functioneert als bed. Zeker wanneer er gasten blijven slapen en je al druk genoeg bent met het poetsen van je keuken en badkamer voor ze arriveren. En ook zeker wanneer je ruzie hebt met je partner en je wordt gesommeerd op het luchtbed, dat ergens opgevouwen in een kast ligt, te slapen.

In beide gevallen is Lidl’s luchtbed de uitkomst dankzij de geïntegreerde elektrische pomp. Daarnaast heeft het bed een USB-poort via welke je een smartphone of tablet kunt opladen. Een volle smartphone batterij maakt die brakke nachtrust vast goed.

luchtbed met geintegreede pomp Lidl
Luchtbed met geïntegreerde pomp (Afbeelding: Lidl)

149,00 euro

Lidl deal: Shiatsu-massagekussen

Kijk even hoe blij deze persoon is. Serieus, dat wil je toch ook? Met een grote glimlach op je harde maar stijlvolle IKEA-stoel zitten omdat die, dankzij dit massagekussen, voor een keer wél comfortabel zit. Dit massagekussen heeft 4 draaiende massagekoppen en een inschakelbare licht- en warmtefunctie.

massagekussen Lidl
Shiatsu massagekussen (Afbeelding: Lidl)

19,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 36
Sluiten