Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 36

#3 Action aanbiedingen week 36 2021

Koffiezetapparaat

Koffiesnobs opgelet: vergeet je V60 en Japanse Hario gadgets, want je scoort deze week bij Action een apparaat voor filterkoffie voor 20 euro. Nee, dit apparaat heeft geen timer en weegschaal, maar wel een glazen kan met een inhoud van 1,1 liter zodat je de hele dag kunt koffieslurpen.

koffiezetapparaat Action
Koffiezetapparaat (Afbeelding: Action)

19,99 euro

SanDisk portable SSD

87 Euro uitgeven bij Action? Dat doe je niet snel. 87 Euro afrekenen aan de kassa betekent namelijk dat je een complete winkelwagen vol prul, excuses, spullen bij elkaar hebt geshopt. Al kan het ook betekenen dat je deze portable SSD externe harde schijf koopt. Actions harde schijf heeft een capaciteit van 1TB en heeft een leessnelheid van 520 MB/s.

Sandisk SD Action
SanDisk portable SSD (Afbeelding: Action)

86,95 euro

Hondentondeuse

Er zijn twee soorten mensen: de persoon die eens in de zoveel tijd naar de kapper gaat en de persoon die diens haar door diens huisgenoot, partner of ouder laat knippen. Actions hondentondeuse is alleen bedoeld voor deze laatste persoon die diens eigen kapsel ook aan onbekwame handen toevertrouwt. Waarom? Iemand die koste wat het kost naar de kapper moet voor de ultieme coupe zou hetzelfde voor diens hond moeten willen.

hondentondeuse Action
Hondentondeuse (Afbeelding: Action)

19,95 euro

Reageer op artikel:
Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 36
Sluiten