Top 14 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action, Kruidvat & Groupdeal folder: week 43

#2 Lidl aanbiedingen week 43 2020

Lidl deal: Garmin navigatiesysteem

Ondanks dat ons wordt geadviseerd om even niet te reizen en te veel rond te rijden, verkoopt Lidl deze week een navigatiesysteem van Garmin. Dit GPS-navigatiesysteem heeft vooraf geïnstalleerde navigatiekaarten van 46 landen en heeft real-time verkeersinformatie. Als je hem in huis haalt kun je alvast de route berekenen voor je volgende vakantie in 2021, of 2022, of…

Garmin Drive 5 Pro Lidl
Garmin Dive 5 Pro (Afbeelding: Lidl)

129,00 euro

Lidl deal: Philips koptelefoon TASH402BK

Lidl verkoopt deze week meer dan vijf verschillende hoofdtelefoons en oordopjes. Dit exemplaar van Philips is er daar een van. De sportieve hoofdtelefoon is zweetbestendig, heeft een over-ear-functie en is in 10 minuten opgeladen zodat je er weer twee uur mee op pad kunt.

Philips hoofdtelefoon Lidl
Philips hoofdtelefoon (Afbeelding: Lidl)

59,99 euro

Lidl deal: True Wireless Bluetooth in-ear oordopjes

Naast de bovenstaande Philips Bluetooth hoofdtelefoon verkoopt Lidl deze week ook twee verschillende soorten Bluetooth in-ear oordopjes. Deze compacte oordopjes hebben de vorm die we kennen van Apple’s AirPods en worden geleverd in een oplaadcase (met QI-oplaadfunctie). Dankzij de geïntegreerde accu kun je met deze oordopjes maximaal drie uur muziek luisteren. Dat is niet enorm veel, maar na drie uur in je eigen zone muziek luisteren is het hoogtijd om weer sociaal te doen.

bluetooth oordopjes Lidl
True wireless Bluetooth oordopjes (Afbeelding: Lidl)

19,99 euro

Lidl deal: Schouderwarmtekussen

De oplossing tegen gespannen schouders zit hem vaak in een goede set-up voor je bureau en rekoefeningen doen, maar serieus ontstressen helpt toch echt het meest. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Krijg je al stress bij de gedachte van ontstressen? Hang dan dit schouderwarmtekussen met zes temperatuurstanden van Lidl om je nek voor wat ontspanning. Helpt dit niet? Dan heb je het in ieder geval lekker warm.

schouderwarmtekussen Lidl
Schouderwarmtekussen (Afbeelding: Lidl)

22,99 euro

Reageer op artikel:
Top 14 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action, Kruidvat & Groupdeal folder: week 43
Sluiten