Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 19 okt 2020

Top 14 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action, Kruidvat & Groupdeal folder: week 43

#5 Groupdeal aanbiedingen week 43 2020

SportTronic opvouwbare loopband

Ga je uit voorzorgsmaatregelen liever niet meer naar de sportschool? Dan kun je deze week bij Groupdeal een opvouwbare loopband kopen die gegarandeerd in jouw thuisgym (lees: ‘woonkamer)’ past. Een voordeel van je eigen loopband? Je kunt er op los zweten wat je wilt en zelfs tussen het thuiswerken door even een stukje rennen. Deze compacte loopband heeft een stille motor, een LCD-display en een tablethouder.

loopband Groupdeal
Opklapbare loopband (Afbeelding: Groupdeal)

329,99 euro

Infrarood thermometer

Een (infrarood) thermometer kan anno 2020 niet meer in je verbanddoos ontbreken. Een infraroodthermometer heeft als voordeel dat hij contactloos temperatuur meet. Als je er iemand anders’ temperatuur mee wilt meten wordt het wel lastig 1,5 meter afstand te bewaren. Behalve als je arm zo’n 1,5 meter lang is natuurlijk. Of telt dat niet?

thermometer Groupdeal
Infrarood thermometer (Afbeelding: Groupdeal)

34,99 euro

Wifi video deurbel

Een slimme voordeur is alleen bedoeld voor de slimmeriken onder ons. Via de bijbehorende app laat deze wifi video deurbel jou, of je nou thuis bent of niet, zien wie er voor je deur staat. Zo hoef je niet door dat onhandige kijkgaatje in de deur of ongemakkelijk langs de gordijnen te spieken om te zien wie er aanbelt. Deze video deurbel heeft bewegingsdetectie, nachtzicht met infraroodlicht en is bestand tegen regen.

video deurbel Groupdeal
Wifi videodeurbel (Afbeelding: Groupdeal)

49,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Top 14 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action, Kruidvat & Groupdeal folder: week 43
Sluiten