Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 18

#1 Aldi aanbiedingen week 18 2021

Steelstofzuiger

We trappen dit lijstje af met de minst sexy gadget uit week 18. Dan hebben we dat direct achter de rug. Aldi, zorg er alsjeblieft voor dat je er volgende week niet met deze ‘eer’ vandoor gaat. Enfin, de steelstofzuiger is een cycloonstofzuiger en kruimelzuiger in-één, heeft een afneembare stofopvangbak en een snoerlengte van zes meter.

steelstofzuiger Aldi
Steelstofzuiger (Afbeelding: Aldi)

34,99 euro

LED-accu outdoor tafellamp

De lente is aangebroken en hopelijk volgen de lange warme avonden snel. Bereid je alvast goed voor met een outdoor tafellamp voor lange avonden tafelen in de tuin of op het balkon. Zorg er direct voor dat je ook even bij Lidl langs gaat voor een anti-muggenlamp want deze LED-lamp trekt ongetwijfeld veel insecten en muggen aan.

LED-tafellamp buiten Aldi
LED-tafellamp voor buiten (Afbeelding: Aldi)

17,99 euro

Motorola G8 Power smartphone

Zoek je een goedkope smartphone, nee, een super goedkope smartphone? Aldi verkoopt in week 18 een Motorola G8 Power smartphone voor slechts 159 euro. Voor deze kleine prijs krijg je een simpel toestel zonder al te veel poespas. Denk aan een AI quad hoofdcamera, een 16 MP front camera, 64GB interne opslagruimte en een 5000 mAh accu. Zeker niet verkeerd voor deze minuscule prijs.

Motorola G8 Power Aldi
Motorola G8 smartphone (Afbeelding: Aldi)

159,00 euro

Reageer op artikel:
Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 18
Sluiten