Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 18

#3 Action aanbiedingen week 18 2021

Wifi-versterker

Met je smartphone op de trap zitten om daar het sterkste wifi-signaal te ontvangen heeft iets kneuterigs maar ook iets knulligs. Een wifi-versterker is de oplossing. Dit exemplaar van Action is simpel te installeren en werkt met een bijbehorende app.

wifi-versterker Action
Wifi-versterker (Afbeelding: Action)

13,95 euro

Reis-haardroger

Action verwacht dat we binnenkort weer op reis kunnen. Optimistisch of opportunistisch? Welke van beide het ook is, wie niet met nat haar over straat wil kan bij Action terecht voor een reis-haardroger. Deze föhn is inklapbaar en past daardoor wellicht wat beter in je overvolle koffer.

reis-haardroger Action
Reis-haardroger (Afbeelding: Action)

6,95 euro

Draadloze ventilator

Heb je het warm gekregen van het harde werken achter je laptop in je thuiswerkplek? Trek dan een laag kleding uit. Of koop een draadloze ventilator als deze. Al is het misschien een wat onnodige gadget als je ook gewoon een laag kleding kunt uittrekken, een raam kunt open zetten en/of een beetje minder hard kunt werken. Vind je dit geen aantrekkelijke optie? Dan weet je waar je in week 18 terecht kunt voor een in hoogte verstelbare ventilator met verschillende snelheden.

ventilator Action
Ventilator (Afbeelding: Action)

12,95 euro

Reageer op artikel:
Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 18
Sluiten