Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 18

#5 Groupdeal aanbiedingen week 18 2021

Draadloze oordopjes

Flinq’s draadloze oordopjes kosten maar twintig euro. Dat is een koopje. Of het ook een goede koop is mag je zelf uittesten. De oordopjes werken met Bluetooth V5.0, hebben een oplaadtijd van zo’n twee uur en een gebruikstijd van drie tot vijf uur bij een volle batterij.

Flinq draadloze oordopjes Groupdeal
Draadloze oordopjes (Afbeelding: Groupdeal)

19,99 euro

Active noise cancelling draadloze oordopjes

Groupdeal verkoopt naast de bovenstaande witte Bluetooth oordopjes nog een set witte Bluetooth oordopjes. Het verschil? Dit exemplaar heeft active noise cancelling. Dankzij deze modus heb je geen last van omgevingsgeluid, al hebben de oordopjes ook een zogenaamd ‘transparantie-modus’ zodat je alsnog omgevingsgeluid kunt horen. Deze laatste klinkt wat ons betreft verdacht veel op de gewone-oordopjes-zonder-active-noise-cancelling-modus.

noise cancelling oordopjes Groupdeal
Oordopjes met actieve noise cancelling (Afbeelding: Groupdeal)

49,99 euro

(On)opvallende airfryer

Het laatste apparaat in dit lijstje is een airfryer van Groupdeal die er anders uitziet dan de meeste airfryers. Deze airfryer heeft de looks van een ‘gewone’ frituurpan. Dat maakt het een uitstekende keuze voor wie de smaak van patatten uit de ouderwetse frituurpan mist maar de stank in huis en het ongezonde frituurvet mist als een boer met kiespijn.

air fryer Groupdeal
Airfryer (Afbeelding: Groupdeal)

79,99 euro

Reageer op artikel:
Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 18
Sluiten