Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 24

#1 Aldi aanbiedingen week 24 2021

Sharp 50 inch 4K UHD smart-tv

Slim hoor, Aldi, zo’n slimme tv in de schappen. Die gaat vast als warme broodjes over de toonbank nu het EK voetbal is aangebroken. Je volgt iedere wedstrijd met gemak op dit 50-inch scherm. Wie niet van voetbal houdt (je bent niet de enige) kan hem ook gebruiken om zijn favoriete serie op Netflix te bingen. Al moet je daarvoor wel zo’n 127 centimeter ruimte op je muur opofferen voor een lelijk zwart beeldscherm.

smart-tv Aldi
4K smart-tv (Afbeelding: Aldi)

479,00 euro

Solar buitendouche

Zelf een tuindouche bouwen met een aantal PVC-buizen? Bespaar jezelf de moeite en gaan in week 24 bij Aldi langs. Daar koop je namelijk een buitendouche die lijkt als een DIY-project, maar dat niet is. Of dat de look is waar je voor gaat in een gadget van zo’n 90 euro? Waarschijnlijk niet. Maar hij is je geld vast waard als je deze zomer door het zweet van je tuinstoel af glibbert en onder een koude douche in eigen tuin kunt springen.

solar tuindouche Aldi
Solar tuindouche (Afbeelding: Aldi)

89,99 euro

Weerstation

Een saaie en typisch Nederlandse gadget is het weerstation. Hoeveel we ook klagen over het weer, we houden van het weer. En dan bedoelen we met name van weersvoorspellingen. Die lees je af op Aldi’s weerstation. Daarnaast geeft hij ook de binnen- en buitentemperatuur weer. Al kun je ook gewoon naar buiten lopen om te voelen of het warm of koud is. Dat kost niets.

solar weerstation Aldi
Solar weerstation (Afbeelding: Aldi)

17,99 euro

Reageer op artikel:
Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 24
Sluiten