Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 24

#2 Lidl aanbiedingen week 24 2021

Lidl deal: Pastamachine

Heb je ooit zelfgemaakte pasta geproefd? Dan kun je het toch haast niet meer over je hart verkrijgen een saaie zak pasta bij Lidl (of een andere supermarkt) uit het vak te vissen. Behalve als je eigen pasta-recept niet geslaagd was natuurlijk. Zelf pasta maken kost alleen tijd, tijd die jij niet hebt in je drukke drukke leventje. Daarom verkoopt de Lidl deze week een pastamachine om je een handje te helpen.

Deze machine maakt in slechts acht minuten verse pasta. Dat betekent dat je 8 minuten minder lang op YouTube of Instagram moet zitten voor wat zelfgemaakte verse pasta. Moet lukken, toch? Het apparaat heeft twee automatische programma’s die het zware werk voor je doen. Echt handgemaakt is deze pasta dus niet, maar hij is absoluut verser dan de kant en klare pasta uit een zak of pak uit het schap.

pastamachine Lidl
Pastamachine (Afbeelding: Lidl)

89,99 euro

Lidl deal: Elektrische step

Een van de beste gadgets uit week 24 is deze elektrische step. Hij staat in de ‘Vaderdag’-sectie op Lidl’s website. Je kunt hem aan je vader geven maar je kunt deze elektrische step jezelf ook cadeau doen. De step heeft een maximale snelheid van 23 kilometer per uur en een actieradius van 13 kilometer. Dit is bepaald niet veel: de step is eerder een speeltje dan een handig vervoersmiddel. Of je je pa een plezier doet met dit dure speeltje is voor ons een vraag en voor jou een weet.

elektrische step Lidl
Elektrische step (Afbeelding: Lidl)

229,00 euro

Lidl deal: Fitness armband

Laat je niet misleiden door de naam van dit gadget: een fitness armband maakt je niet automatisch fitter. Wat hij wel doet is het verzamelen van allerlei data over je beweging die je vervolgens kunt teruglezen op je smartphone. Wat je met die data doet is aan jou. Lijkt deze budget fitness tracker je wel wat? Lees dan hier hoe je het beste je verbruikte calorieën afleest op het gadget.

Fitness armband Lidl
Fitnessarmband (Afbeelding: Lidl)

26,99 euro

Lidl deal: Philips Volautomaat koffiemachine

Heb je dorst? Koffiedorst? Dan zet deze koffiemachine een stevige bak koffie voor je. ‘Volautomaat’ betekent niet dat hij je kop of mok tot aan de rand vult, maar het betekent wel dat hij een verse kop voor je zet. Het apparaat maalt namelijk de bonen (fijn of grof) met zijn 100% keramische schijfmolen.

Philips volautomaat Lidl
Philips volautomaat (Afbeelding: Lidl)

249,00 euro

Reageer op artikel:
Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 24
Sluiten