Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 24

#3 Action aanbiedingen week 24 2021

Sensorlamp

Deze sensorlamp is klein maar fijn. Oké, of hij echt fijn is weten we niet, maar het rijmt zo lekker. De lamp met een afmeting van 15 bij 10 centimeter is bedoeld voor binnenshuis gebruik en gaat automatisch aan wanneer hij beweging detecteert. Het is geen flitsende gadget, maar wel een handige. Dat is ook wat waard. 3,99 euro om precies te zijn.

sensorlamp Action
Sensorlamp (Afbeelding: Action)

3,99 euro

Bluetooth speaker

Action’s flitsende Bluetooth speaker ziet er groot uit, maar we verwachten dat het een vrij kleine gadget is (nee, niet zo minuscuul als de sensorlamp hierboven). De Bluetooth speaker heeft ingebouwde LED-verlichting en FM-radio. Het beste feature van de speaker? De AUX-ingang voor een microfoon waardoor hij te pas en te onpas is te gebruiken als draagbaar karaoke-apparaat. Al is er helaas geen microfoon bij de set inbegrepen.

draadloze speaker Action
Bluetooth speaker (Afbeelding: Action)

19,95 euro

Smart sporthorloge

Action’s sporthorloge lijkt op Lidl’s fitness tracker alleen is Action’s exemplaar nog goedkoper. Hoe het mogelijk is? Dat moet je aan Action vragen. Verwacht geen Apple Watch of Garmin activity tracker, maar een simpel horloge dat de tijd weergeeft (gôh), een stappenteller, calorieënteller, bloeddrukmeter en hartslagmeter heeft, die hopelijk allemaal naar behoren werken. Al weet je dat voor slechts zeven euro nooit helemaal zeker.

smart sporthorloge Action
Smart sporthorloge (Afbeelding: Action)

6,95 euro

Reageer op artikel:
Top 15 gadgets uit de Action, Lidl, Aldi, Kruidvat & Groupdeal folder: week 24
Sluiten